7 oktober 2010

of most importance

ja det må ni då tro, jag har gjort det igen!
även om jag alltid tänker att när jag börjar en ny skola, träffar nya människor eller annars bara går in i en ny slags period i mitt liv, ska jag aldrig vara som jag "för det mesta" är. det vill säga att jag tar alltför mycket plats, tycker om att ha kommandot, berättar alltför mycket om mig själv, tar på mig uppgifter som jag egentligen inte hade tänkt mig... nu har jag då alltså återigen lyckats bryta mitt "ska-inte-göra-så-nästa-gång"-mönster. denna gång har jag gått och lovat bort mig till åbo akademis studentkårs fullmäktige. tusan också!
inte för att det är något som skrämmer mig eller ens bringar mig ångest. jag vet att jag är en utåtriktad och social person som är duktig att formulera sig på sätt så att folk lyssnar. men ändå, vad tänkte jag med!?
det värsta att det är inte själva mötena i sig som får mig att rysa, utan hur sjutton jag ska hitta från tågstationen i åbo till stället där mötet hålls??! jag är hopplös, jag vet.

6 kommentarer:

 1. Vejt du, ede tråor ja gar hu bra som helst. :)

  SvaraRadera
 2. jo, it tror ja no he e så falit som e låter sist å slutligen :)

  SvaraRadera
 3. Tror du har det från släkten... ;))
  T.

  SvaraRadera
 4. He gar no bra! :) Så ere no bara att hör åv de tå do e påväg ti Åbo så kan jag kom emot de ti tågstation så kanski vi hittar tid tär ni ska ha möti! ;)

  SvaraRadera
 5. tiina: känns jo iaf bra ti veta at he finns ader me liknande "symptom"!
  sara: no tror ja he gar bra å bara ja eingang kombär me tid :) do får kåm å möt me så känns e no sekärt betär!

  SvaraRadera
 6. Jay e absoluta favoriten, o i nuläget hoppas jag på att Jay & Minnah komber ti final. Men he kan ju ändras än, men nujust tycker ja så. O Jay komber no troligen att va min favorit genom hejla Idol, o han komber säkert att vinn hejla skitin o :D He e typ lika som ifjol tå all veta från början att Erik Grönwall sku vinn ^^

  SvaraRadera