31 oktober 2010

all I want all I need

- whitesnake

gårdagen var helt underbar. även om jag inte fick fin frukost på sängen och en bukett rosor som jag innerst inne hade önskat mig, var jag riktigt nöjd. jag fick i alla fall chokopuffs serverat i skål på sängen. och presenter, även om jag redan hade en av dem. men det är ju tanken som räknas!
vi tittade på sonata arctica konsert och en av mina favoritfilmer; hysteria - the def leppard story. kalle bjöd mig på mat + efterrätt vid sesam, och det var otroligt gott. kvällen spenderades sen dansandes vid kristallen, och det gick faktiskt riktigt bra. humöret var på topp hela dagen, och även om jag knappt fick i mig alkohol eftersom jag mådde halvt illa, så var jag nöjd ändå.
inget kunde förstöra den lycka jag kände. inte ens desperata uppmärksamhetsförsök från det förflutnas sida. och det är orsaken till att mitt inlägg inte blir så romantiskt som jag hade tänkt mig. det gräver lite i mitt sinne denna dag, och jag behöver nog några dagar att komma över det hela.
jag har ändå äntligen fattat hur bra jag har det, och tänker göra allt för att sluta vara paranoid över inget. men jag återkommer när det känns bättre. jag lovar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar