2 september 2010

a lonely thursday

okej, det kanske verkar som om min blogg har dött. så är det dock inte, utan den har bara vilat på sitt nya utseende en stund, so to speak.
nu har vi i alla fall kommit igång med skolan och allt vad det innebär. hälften av den information vi får och 90% av föreläsningsinnehållet har tyvärr gått mig helt förbi, och jag har innerligt börjat tvivla på om jag någonsin kommer att bli en duktig universitetsstuderande.
i alla fall är det jag förstår intressant, och det känns nog som om jag är inne på rätt spår, eller åtminstone påväg ditåt. psykologin och analysen vi kommer att få ta del av är det som fascinerar mig mest, eftersom jag alltid har sett mig själv som en person som har lätt för att ta fatt på människors känslor utgående från deras beteende.
det som är svårast är nog allt läsande. alla dessa eviga böcker som ska sökas, lånas, läsas, antecknas ur... frågan är, kommer jag ens att ha ett socialt liv när det kommer till kritan? i alla fall har jag varit duktig och lånat några stycken redan, så på 5-6 veckor borde jag väl hinna med lika många böcker, kunde man tänka sig. kalle får väl vara glad att han har sitt älskade playstation att underhålla sig med sålänge.

nu sitter jag ensam här i lägenheten med en hel bunt med saker som jag kunde ta itu med. men 'kunna' är ju tyvärr inte samma sak som 'vara tvungen', och jag kommer högst antagligen att skjuta upp mina viktiga saker tills någon annan tråkig kväll. den som spar han har...
kalle åkte hem till oravais över helgen, det är liiga-körning på kemora som gäller. jag är faktiskt lite ledsen över att jag inte har tid och möjlighet att sticka iväg dit alla tre dagarna, eftersom jag har både skola, jobb och andra aktiviteter pågång. men nåja, får väl trösta mig med att jag i alla fall får checka läget på söndag. med förutsättning att jag vaknar tillräckligt tidigt på morgonen.
dessutom kan det ju vara bra att få spendera lite quality-time med sig själv här i lägenheten. tänk vad skönt, nu behöver jag inte bry mig i att försöka se snygg ut när jag dansar zumba ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar