28 september 2010

flow

okej, jag är mycket medveten om att jag är en förskräckligt dålig bloggerska.
men ni förstår, det är inte alltid så lätt när man är stenförkyld, har en växande bokhög och avtagande tid. dessutom har jag inte haft mycket att berätta om eftersom den senaste veckan i princip gått ut på det samma: skola, jobba, äta, slappa, zumba, facebook... okej, jag är ändå uslig.
i alla fall går det att konstatera att jag inte rider dressyr tillräckligt ofta, eftersom jag efter söndagens korta pass har varit så sjuk i kroppen att jag knappt orkat röra mig, ännu mindre vara en aktiv motionär. jag har försökt åtminstone.
och även om jag är en snygg tjej i sina bästa år har jag lite för mycket entusiasm angående innehållet på mitt konto och beställer 70€+ paket från H&M, handlar kylskåpet fullt, och äter också därefter. det kommer väl inte som en chock åt någon att mina lår börjar vara oroväckande ofasta.
men det är väl smällar man får ta när man är sambo och studerande. och inte minst, jeppisbo! här finns varken cykelsällskapet anna, 5 dagar zumba/vecka, 3 dagar ridning eller ens affärsverket.
och usligt som det är denna afton, tänker ändå kalle och jag bege oss de många metrarna till siwa för att inhandla varsin godispåse och sen bänka oss framför tv:n och titta pistvakt. great.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar