24 augusti 2010

thoughtful tuesday

otroligt vad man finner när man snokar, idag upptäckte jag att imorgon är det exakt ett år sedan jag började blogga!
och ja, det har korsat mina tankar att jag kaaanske eventuellt antagligen absolut borde designa om lite och piffa upp en aning. men ja har ingen som helst aning om hur man gör, och hur det borde se ut. så det är min ursäkt att låta bli. men hey, kanske en vacker dag!

nu har vi bott i lägenheten en vecka, med undantag i helgen när vi sov hemma i nykaabi/årvas. allt går bra och vi har inte börjat bråka om vem som ska diska och föra ut soporna ännu. kan bero på att jag sköter det mesta utan att klaga eftersom jag är så rastlös när jag hamnar att leka hemmafru dagarna i ända. men som tur löser det problemet sig på torsdag när skolan börjar.
och nej, jag har fortfarande inte fattat att jag faktiskt kommer att bli tvungen att börja göra saker då, som att ta ansvar för mina studier och göra läxor. huvvadåda!
kvällsaktiviteterna här i jakobstad är heller inget jag hurrar över. som tur kommer mamma med min cykel ikväll, så då kan jag alltid åka på upptäcktsfärd om jag inte har annat för mig. just nu är det gräv-i-filmhyllan-tills-du-hittar-något-du-inte-sett-hundra-gånger som gäller. suck.
igår tog jag mig också i skinnet och avgjorde att det var dags att starta zumba-skivorna igen. och hjälp vad det var uppfriskande för kropp och själ! även om jag var svettigare än vad som hade behövts efteråt, var jag definitivt mycket gladare. och även om jag lovade anna att inte börja med mitt febriltränande direkt, tror jag att jag hamnar att bryta det löftet. five times a week here I come!

en annan sak som jag nu är tvungen att "skriva av" mina axlar innan jag skuttar iväg till badrummet för att snygga till det sista inför mammas kritiska ögon, är att nog känns det bra när man vet precis var man står och hur man vill ha det, när man inte ens behöver fundera på något annat alternativ än det som ligger precis brevid en!
If everything could ever be this good forever.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar