27 juli 2010

tuesday's gone

denna tisdag har jag varit övedrivet anständig.
i jobbet gnuggade madde och jag febrilt golv och släpade runt på bord och stolar utan att klaga en endaste sekund. tack och lov hade jag sovmorgon till 10, och så fick vi glass till eftermiddagskaffet.
efter jobbet kastade jag inte bort mina lediga minuter med att sitta framför facebook. istället diskuterade jag med mamma och käkade en suzette-pudding.
när jag sen kom mig till nästa jobb, orkade jag inte ens reagera på att korridoren var avspärrad och täckt med fanerskivor. jag städade gladeligen och ignorerade allt som såg ut som spår av en värre katastrof. jag var till och med så aktiv att jag tog hela två timmar på mig med skurningen.
när jag kom hem var jag faktiskt lite oanständig och spenderade några onödiga -men behövliga- halvtimmar åt snookning. hey, jag är väl bara mänsklig!
kela har fått mitt huvud att spinna med sina dumma frågor om IBAN-koder och föräldrarnas inkomster. dessutom, hur i helsike skulle jag kunna veta hur mycket jag kommer att tjäna resten av året, när jag inte ens vet om jag kommer ha ett jobb!? antagligen kommer någon gammal, gaggig kontorstant ringa och förklara det för mig snart...
jag har också tagit emot min studieplats, lärt mig att använda nätbanken, samt fått veta att kalle och jag får nycklarna till lägenheten på torsdag.
och ja, jag överlevde helgens körningar. och nej, jag vann inte ett 37 tums platt-tv. och ja, jag är fortfarande utmattad i kropp och själ. och nej, jag har fortfarande inte fått nog av min rallykarriär, även om det inte riktigt gick som jag hade tänkt mig. och ja, jag ska köra i jeppo imorgon och förväntar mig att ha en hederlig hejarklack bakom mig.
om jag säger att 'de e mycke nu', så övedriver jag faktiskt inte ens en liten gnutta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar