8 juli 2010

ohikiitävää

denna vecka har jag och belinda återigen målat bort våra hjärnceller, denna gång i vexala. myggorna, bromsarna och rosenbuskarna har varit våra bästa vänner, medans solen lyst (haha) med sin frånvaro. eller i alla fall har det verkat så.
jag har också hunnit vara till LBB och jobba, vilket var otroligt roligt, eftersom det var så himla länge sen sist. hoppeligen har jag snart lite mer tid för just det jobbet.
kalle fick besök av mig igårkväll, och vi passade på att måla om bubblan inför helgens FM-tävlingar. kanske inte så värst kreativt, men stilrent åtminstone. sommarens första dopp, åtminstone för min del, hann vi också med, vilket var otroligt uppfriskande! även om det tog en halv evighet innan jag kom mig i...
idag slutade jag så tidigt att jag till och med har hunnit ligga ute i solen. vissa kanske anser att det inte behövs, eftersom jag redan ser ut som en pepparkaka. men hey, D-vitamin är ju nyttigt! dessutom hade jag så tråkigt att jag diskade OCH tvättade kläder helt frivilligt, vilket absolut inte hör till vanliga sommarlovsaktiviteter. kanske mitt undermedvetna förbereder sig för vad som komma skall... och när jag nu nämner vad som komma skall, kan jag ju ta och berätta om veckans roligaste händelse; när jag och mamma igår på eftermiddagen styrde kosan mot staden j för att titta på en lägenhet åt mig. visst, jag hade fördomar, och visst, jag blev lite besviken. men till min stora förvåning blev jag så förtjust i just den tanken att det var lite speciellt, något som ingen annan har, ett litet projekt åt mitt pedanta huvud. efter att ha gått omkring en stund kände jag genast att detta är jag, detta är något jag skulle kunna gilla. jag fick nästan dendär känslan av att det en vacker dag kan börja kännas som ett.. hem. och nu sitter jag förstås och drömmer mig bort med inredningsplanering osv. dagarna i ända... suck.
nåja, jag får väl trösta mig med att hittills har denhär sommaren gått som på löpande band, både tidsmässigt och "att-göra"mässigt. hoppeligen fortsätter det i samma takt, så att det blir augusti någon gång!
sommar, alltså jobb, i all sin ära, men nog ska det bli skönt med lite egen lugn och ro. det tror i alla fall jag!

2 kommentarer:

  1. Jag var precis likadan jag å.. Siter å skådar på ejn massa inrejdningsprylar å diverse annat fast ja har typ allt rejd. Men tå e je så kul! :)

    SvaraRadera
  2. e rättså intressera åv inrejdning ja faktist, så ja tycker he ska bli rolit at få laga nanting heilt eget :) har jo bara had ett lille rym at fösök se på förr, men no var e jo liti meijr utmaning!

    SvaraRadera