30 juni 2010

lugnet mellan stormarna

denna vecka har jag impregnerat/målat staket så febrilt att jag är sjuk i hela kroppen. jag har också struntat i att sluta äta godsaker och istället börja träna, och ser därför fortsättningsvis ut som en flodhästbebis. jag har jobbat och jobbat och ändå fått alltför lite lön för juni. jag har bosatt mig hos kalle i tre dagars tid för att ha möjlighet att hjälpa till med att fixa bilen inför helgens tävlingar. och sist men inte minst, jag har för första gången i mitt liv kört en varmansbil, och därtill ännu överlevt utan att skada varken mig själv eller bilen. så nu hoppas jag innerligt att en vinnarinstinkt placerar sig i motorn och i min hjärna, så att jag mirakulöst kommer mig genom banan i härmä utan att köra omkull eller bli aggressiv på mina medförare.
till helgen är det alltså ännufler förberedelser och sen kanske lite mer övning innan den stora dagen på lördag. hoppeligen blir det en lugn helg och på söndag får jag min vilja igenom och får se den tredje twilight-filmen.

och nu tror ni säkert att jag är tokig, som tycker att mitt liv inte längre är så stressigt och hektiskt. det känns som om ett inre lugn har strandat i min kropp, som om jag hade hela livet framför mig, helt utan bekymmer. och visst har ja väl det, ända tills nästa storm av stress och aktiviteter ramlar över mig. nämnas kan ju min syster konfirmation och allt vad det innebär om två veckor. kalle ska köra FM och jag får högst antagligen vara första assistens, även om jag mycket hellre skulle sitta bakom ratten och köra själv också.
även om jag hade tänkt mig att sticka till åbo på ruisrock-söndagen, tror jag tyvärr inte att det blir av. sen har vi också den stora dagen 20. juli då det efterlängtade brevet från ÅA kommer, med allt vad det innebär; är det goda nyheter betyder det att en flytt ska planeras, och det är inte lite planering som ligger framför.
kanske är det därför bäst att jag nu njuter av lugnet mellan stormarna, så länge det varar.

2 kommentarer:

  1. Men att flytt e oxå ganska kul :)

    SvaraRadera
  2. javisst ska e bli skoj! bara ja sko få på raden åm ja ska flytt ensam elär it..

    SvaraRadera