6 maj 2010

alejandro

- lady gaga

ja, jag är medveten om att lady gaga inte är råkenråll på något vis. jag är också medveten om att hon varken härstammar från åttiotalet eller har ett tillräckligt hårt sound. detta är alltså ett bevis på att kalles musik inte har tagit över min värld helt och hållet. inte ännu i alla fall!
om det är någon som är intresserad av vad som har hänt på senaste tiden, dvs under de tre dagarna jag inte har uppdaterat er med smaskiga detaljer, så ska ni få höra.

för det första har jag fått vara "chef" i skolan, vilket inte kan vara något annat än bra. jag har haft slavar som sprungit och gjort allting åt mig bara jag lyft på ett finger, alla beställningar har blivit gjorda i tid, och inget har krånglat... trodde ni på det var ni mer lättlurade än jag hade tänkt mig! chef har jag visserligen varit, och undan har det gått -faktiskt så undan att nästa veckas chefer inte har ett dugg vettigt att göra- men helt smärtfritt har det inte varit.

för det andra har jag också insett att mitt hår nu är så långt att jag kan ha upp det i en riktig hästsvans, och inte i en hästrumpa, som jag haft nu ända sedan.. denhär tiden förra året. vilket också påminner mig om hur jäkla fort tiden återigen har gått! det känns ju nästan som igår när linn och jag besökte abc oravais för första gången, körde på den förskräckliga kuckusvägen, spanade in snyggingar. herrejävlar, det är nästan så att jag, helt på riktigt, snart börjar känna mig gammal!
vilket leder in på nästa sak som har plågat, eller kanske glädjat mig de senaste dagarna; att fundera på lägenheter och flytt. och ja, jag vet att det är lite långsökt att börja bestämma sådant förrän jag ens vet om jag sluppit in till någon skola, men ni förstår, jag vill ju så jättegärna inreda och få lite egen ro. att jag kommer bort från detta hus är heller ingen skada!

jag har även prövat på solarie för första gången. och fastän jag bara låg där en halvtimme, inte hade på mig några ögonskydd hälften av tiden, och nästan blev ihjälskrämd av kalle där jag låg topless, så överlevde jag. med marginal, och en snygg halvt brunbränd nyans! bara att invänta riktigt solljus och lite värme nudå, så jag slipper flasha allt i kalles källare.

mamma har begett sig till tyskland i några dagar, vilket alltså betyder att det är jag som är hemmafrun i huset. det firar jag med att göra mat endast åt mig själv, tigga pengar av pappa, lämna disken utanför maskinen, samt ignorera den växande tvätthögen så mycket jag bara kan. vilken duktig och hjälpsam dotter jag är!

imorgon är det dags att färga håret, vilket tillför aningen ångest åt mig, eftersom jag inte alls kan bestämma mig! chokladbrunt? chokladbrunt med svart under? original med slingor? svart med blonda slingor? chokladbrunt med slingor? jag blir ju tokig!!!
och ni blir säkert tokiga på allt detta babbel - som jag ikväll konstaterat att härstammar från min kära mormor. ganska otippat! det var nämligen så, att idag var mommo och jag kulturella och begav oss till staden J i kvällssolen. bonäs skola hade ordnat skolmusikal, och min kära kusin heidi hade fått i uppdrag att sjunga solo. hon kom, sågs och segrade, så att säga. det var nog inte bara mina ögon som började uppföra sig konstigt under den sången, inte!

men nu börjar snart mina ben uppföra sig konstigt om jag inte dansar lite zumba förrän det blir kvällsmat och go'natt. TTYL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar