25 mars 2010

that's when I knew

detta har hänt:
pentti har gått in i fel dusch, i fel hus...
mimmi har också bestämt sig för vad hennes nästa tatuering kommer att föreställa. men fortsättningsvis ingen bättring på var eller när-fronten.
kalle har också varit på besök innehållande lyxmiddag med efterrätt (innehållande improvisationskokning) och alltför mycket mjölkdrickeri. dessutom har jag tvingats brottas med både herrn och min syster. den sorgliga delen är att även om jag är storasyster förlorar jag varje gång. tjock är jag ännutill, hela livet igenom!
matematiken och därmed också studentskrivningarna har jag klarat av utan större hjärnskador. eller vad vet jag..? huvudsaken att jag är godkänd! att matte verkar ha gått så pass bra att jag ligger nånstans mellan B och C är inte heller helt fel. stackars micki kommer svimma när han rättar mitt prov. who am I!?
lärdomsprovets sista skavanker har också blivit rättade, bilderna är på sin plats och texten är utförligt och prydligt skriven nästan enligt anvisningarna. nu gäller det bara att hitta en printer som faktiskt har färg! tur att optima has it all.
"övning ger färdighet" har jag också fått uppleva i och med allt jag prövat på inför slutprovet. småbröden kanske inte sitter som de ska, men det gör absolut min franska bakelse. något annat som sitter är smörgåstårtan som therese och heidi provocerade mig och mina klasskamrater att tvinga ner. det var nästan så att jag ville börja gråta när jag kom hem och insåg att om jag fortsätter på detta vis kommer jag aldrig att få någon klänning på mig den 28 maj.
vilken tur att sanne "råkade" komma förbi med en första upplaga av the dress idag efter skolan. vi gjorde lite ändringar men i stora drag vet jag nu hur jag kommer att se ut. mycket elegant, vill säga!

och nu har jag återigen babblat alltför mycket om ointressanta saker och lyssnat på samma låt alltför länge. dags att plocka sakerna inför morgondagen och krypa ner under täcket med new moon-boken.
fredag imorgon, aah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar