11 mars 2010

skeppohoj

igår fick jag erfara hur det känns att röka ute till sjöss, medan kalle stod på andra sidan pölen och vinkade farväl åt mig och det rann vatten längs mina kinder. det var alltså så det gick till när vi stod ute vid rökrutan och jag skulle sticka iväg på lektion. skeppohoj!

idag blev det "ho-ho-ho" istället eftersom det började snöa på nytt. när jag kom hem från dagens goda gärning vid affärsverket hade till och med nissi förvandlats till en rallybil, som slängde från sida till sida även om jag bara körde 40km/h. awesooome!
annat intressant som hänt denna dag är att jag har varit frivilligt 5h i skolan och övat inför slutprovet. det hade ni aldrig trott om ni kände mig när jag gick på ettan, va!? något annat väldigt, väldigt (upphöjt till femhundrasextio) ovanligt, oförklarbart och oväntat har också hänt idag. och håll i er nu, för dethär är en engångsföreteelse som varken kommer upprepas igen eller vara något ens i närheten av det ni förväntat er... idag skrev vi sista matematikprovet i kombi TEN:s historia, vilket bestod av att räkna 4/15 uppgifter från det preliminära studentprovet 2007. och jag vet inte om det var micki eller jag som tappade andan först när mina poäng visade sig vara 24/24. i matematik, jag vet!!! kanske finns det hopp för mänskligheten ändå.

för övrigt har det väl inte hänt så mycket sen min senaste uppdatering. kalle kom på besök på tisdagkväll och tvångsbänkades framför playstation sålänge jag stack iväg och städade. otroligt nog fanns det inga onödiga dammtussar som ställde till det för mig, alltså behövde jag inte ens fuska för att det skulle gå snabbt. sen var vi också på romantisk date till det förnyade uno. mycket trevligt, även om tydligen både riset och kebaben var slut och det var helt omöjligt att få både tacosås och tacomajonnäs. kvällen till ära vilsade jag sen bort kalle genom att köra omkring vid bådan, och eftersom vi båda redan vid det laget hade skräckfilmskänsla var det bara naturligt att sätta igång en film i den genren när vi kom tillbaka hem. tyvärr somnade vi, och förflyttade oss sen för att läsa på mitt engelskaprov. det var jag som förhörde kalle, men jag var fortsättningsvis den smarta av oss. 2 in 1.
elli och jag har också varit ute och dressyrat längs sorvistvägen i brutalt stylt-väder. det slutade med massa halkningar och hundratals oenigheter. kanske bra att vi får ta 5 dagars semester från varandra!
sen har jag också dragit käppen ur röven och skrivit på mitt lärdomsprov igen. grädden flyter åpå och nu är jag bara orolig över hur sjutton jag ska få prisberäknat med håkans dumma prislista med allt från €/3kg till €/410g. jag önskar att den gubben skulle stanna i thailand föralltid! eller åtminstone tills vi åker ut på slutlia och inte behöver lida av hans tankspriddhet längre.

på tal om att vara tankspridd så rullar hundratusen saker i min skalle just nu, när jag egentligen borde vara påväg och lägga mig. alltså tror jag att det är bäst om jag släcker av denna dator och kastar mig under täcket. hade tänkt hinna börja på med den andra twilight-boken också, men det ser mörkt ut. det är ju viktigt med sömn också! go'natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar