29 mars 2010

jos sä tahdot niin

kära dagbok, idag har jag återigen gjort många ovanliga saker att dela med mig av.
elli och jag har tagit fartrekord, 2km på 45min, avrundat sisådär 10m/min. awesooome! jag har också klarat av att cykla på alla isiga vägar utan att varken falla omkull eller vricka foten i mina bromsförsök.
istället för att vänta på bussen i 45min, dvs fördriva tid på stan, dvs bränna pengar, liftade jag hem med andreas och fick därmed både ekonomisk och social hjälp. jag satt också och snookade i timtal här på datorn istället för att göra något vettigt. vet ni varför? jo för att jag behöver aldrig mer göra något vettigt i yrkes historia. sug på den va!
i skolan fick jag dessutom veta att jag kommer bli student till våren. med marginal till och med, eftersom jag skrev C i matte. det firades med att tillverka bakelser av överloppsmousse åt min duktiga lärare. och nej, jag menar inte kinderägget till klassföreståndare. vad tror ni om mig!?
jag har också tillverkat många lyckade och misslyckade produkter idag, för att öva inför slutarbetet alltså. det gick som ni kanske förstår inte speciellt bra. men man kan ju inte vara bra på allt!
bejbe och jag har också haft seriösa politiska diskussioner över en romantisk lunchdate. ni behöver kanske inte lägga er i det faktum att vi käkade gröt och banan och diskuterade onyktra resor till åland. det var ju bara en bisak!

något annat jag gjort idag är att jag för omväxlings skull läste lite i en av mina gamla dagböcker. där hittade jag massor med intressant, minsann! jag hade då aldrig trott att jag hade ändrat SÅ mycket på ett år. det är ju nästan fruktansvärt. på ett positivt sätt, förstås.
något annat jag inte hade räknat med var att jag hade gått från iskall, livrädd individ till kärleksfull flickvän på 5 månader. om man ser mitt och kalles förhållande ur min synvinkel så förstår jag inte för det första hur jag vågade sänka ribban och för det andra hur kalle orkade med mina känslokalla moments. tack och lov att man mognar med åldern!
på tal om det så är det idag exakt 1 vecka tills jag fyller 19 år, exakt 1 vecka och 2 dagar tills kalle blir myndig (och därmed hoppeligen klarar körkortet, slutar utnyttja mina utköpningsförmågor och börjar köra mig överallt), och exakt 78 dagar tills vi sticker iväg till södern. hurraa! andra intressanta saker i min kalender är klassresa v. 16 och sen sticker jag iväg med revygänget på kryssning till stockholm på kristi himmelsfärd-helgen. it's gonna be... wait for it... krapolaaaa!

och nu har jag följt med "halv åtta hos mej" alltför dåligt och fått tillräckligt många smutsiga blickar av min syster under en alltför lång tid. nu börjar hon dessutom sucka, uh-oh!
dags att dra sig tillbaka med lite fler dagbokshistorier så jag får mig några goda skratt. morgongräddning med linn och jocki imorgon, alltså borde jag antagligen söka mig i säng lite tidigare än vanligt. lycka till med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar