18 mars 2010

you are my poison

gotta love helge skoog! den killen är nog otrolig, som får mig att nästan dö av skratt oberoende humör. plus(sa?)poäng åt honom.
angående dagens händelser så finns det inte mycket viktigt att säga, förutom att jag har spenderat nästan hela dagen i jeppis.
nissi fick åka ut på tur till skolan idag. hade praktik 8-½2, och gjorde inget vettigt i alla fall. chokladteoriprov skrev jag och det gick väl inte speciellt bra. praktiskt marsipanprov hade vi också, vilket gick över förväntan faktiskt. sen lekte linn, therese & jag skvallerpressen med jocki & bjarni resten av eftermiddagen.
sista matte/kombilektionen i yrkes historia har jag också avverkat idag. förutom att mitt fullpoängare till prov sänktes med 2 poäng gick det väl helt okej. det var ju i alla fall mats som somnade istället för mig idag!
efter skolan sprang jag ärenden i stan. det var ganska jobbigt med tanke på hur mycket snö det yrde utomhus och hur lite pengar jag var villig att haska idag. dessutom hade jag bara tänkt köpa örhängen från seppälä, men kom istället hem med skinande nya vita skor med klack.
kvällen som följde spenderades sen med älskade tees. vi skvallrade oss iskalla om både fötter och händer efter att ha tittat filmen alice i underlandet på bio. den var bra, men inte fantastisk. efter otaliga snöputsningar, vindrutetorkningar och kalla kilometrar var jag hemma igen efter en fullspäckad dag.
avslutade med 40 minuter zumba, dusch och kvällsmat samt det traditionella datanördandet.

imorgon är jag ledig, eftersom jag inte tänker åka till skolan för att bli bjuden på en trip av moddeläraren och sen åka hem tillbaka. hoppeligen vaknar jag inte så sent att det är too late att skriva lite på lärdomsprovet. kvällen spenderas sen hoppeligen i oravais, men det får vi väl se.
just nu skulle jag mycket hellre gå och gräva ner mig under täcket och hoppas att jag aldrig vaknar än att sitta här och fundera. om någon kommer på ett sätt att sluta bry sig så snälla meddela mig så fort som möjligt.
jag har en grävande känsla i magen. inte för att jag är hungrig, för jag åt just. inte för att jag mår illa, för jag tänker inte få "magafari". för att jag är orolig och förstår inte vitsen i att sparka på någon som redan ligger.
can't handle the pain.

kvällens låt: nomy - I died by you

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar