15 mars 2010

drömdagen

idag var dagen då alla mina drömmar gick i uppfyllelse. jag vann på lotto! skämt åsido, idag var dagen då jag bänkade mig i JG:s festsal med ett essäprov framför mig, både nervös och förväntansfull, skräckslagen och exhalterad. tack och lov att det inte fanns några paparazzis på plats, det hade varit pinsamt där jag satt med mitt stora flin. med andra ord var jag mycket nöjd med det jag skrev om, och tror att jag fick ihopsamlat mellan 40 och 50 poäng. jag vågar dock inte hoppas, eftersom det brukar sluta med att jag blir besviken och förbannad. ämnet jag behandlade var i alla fall drömmar, därav dagens rubrik.

annat har jag också hunnit med denna soliga men kalla måndag. när linn och jag stack iväg mot jeppis fick vi börja med att vända om, eftersom jag hade glömt min telefon hemma. trodde jag. när vi väl kom fram försökte vi vara duktiga och träna fickparkering. det slutade med många arga kommentarer och byte av parkeringsplats. annars mår vi bra, tack som frågar!
när jag lämnat upp en 12-tiden gjorde jag några desperata försök att få träffa kalle. det gick inte speciellt bra, så jag traskade raka vägen till O:s jobb för att räkna lite matte. det måste jag då säga, att blir jag inte godkänd denna gång är det något allvarligt fel... på provet! jag börjar faktiskt känna mig rätt självsäker.
för att inte bli tvungen att åka hem med skvaterstjärtarna med korgen i handen tog jag istället ekmans buss och utnyttjade mina morföräldrar. hjälper jag moffa med bilder på datorn ger mommo mig jordgubbskvarg och sen skjutsar moffa hem mig. till råga på allt fick jag äntligen använda mina nya solbrillor. hell to the yeah!
jag har också hunnit cykla en sväng till stallet, för att motionera elli på snötäckta skogsvägar. även om vi mötte galna hundar, skarpa vägar och farliga traktorer gick det bra. förutom när jag förfrös näsan och fingrarna. nåja, shit happens. hemma igen fick jag sara på besök, och det var verkligen trevligt! vi hade mycket att diskutera, och som pricken på i fick jag också shoppa för en billig penning. tack så mycket!
för att kunna ta på mig mina nya byxor nån dag kände jag att jag behövde dansa lite zumba. alltså blev det ett 40 minuters pass innan jag hoppade i duschen, käkade kvällsmat och bänkade mig här.

imorgon är jag läsledig, och det tänker jag utnyttja genom att sticka ut med elli en sväng, promenera/skvallra tillsammans med anna, och hoppeligen se en engelsk film, utan text förstås. böckerna tänker jag inte ens öppna, för idag konstaterade emmi & jag att har man inte lärt sig grammatik ännu, gör man det inte imorgon heller. och mamma får säga vad hon vill! men för att inte döda mitt samvete ska jag i alla fall läsa lite new moon ikväll, så har jag åtminstone engagerat mig 10% inför onsdagens skrivningar. adios!

2 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig pratstund! "He ordnar no se!" ;)

    SvaraRadera
  2. tack själv! haha jovars ;)

    SvaraRadera