8 mars 2010

dagens tips

kuta inte omkring i uggboots när det är +2 grader och snöslask utomhus, du måste vrida vätska ur dina sockor efteråt. planera heller inte in ett stadsbesök på håltimmen, för även om du bara tänkte köpa nya sockor kommer du hem 50€ fattigare.
det går lika bra att skriva ett arbete om kryddors kemiska reaktioner på 2h som på 6, i alla fall om man är lika begåvade med ord som jag och linn. lita aldrig på dina instinkter när det gäller de rätta svaren i matteuppgifter, det är mycket enklare att gräva fram ett fusk-facit. lita heller aldrig på att psykologitimmen blir av, du får högst antagligen spendera 2½h dagdrivandes för att sedan få veta att du får åka hem. tro aldrig att du blir underkänd i studenten på andra försöket, bara för att du blev det på första, det finns ju underverk. tro heller aldrig att du har engelskaprov på tisdag när du egentligen har det på onsdag, det slutar med att du måste läsa en dag på förhand för att inte förstöra veckans planer.
ät aldrig dubbelt mer än vad som rymms i din mage, det ger oanade konsekvenser i form av illamående uppe på hästryggen. cykla inte heller hem skrivandes meddelanden utan vante, det kan hända att du tappar känseln i fingrarna. försök inte dansa 40 minuter zumba med 1 liter vatten i magen, du får garanterat stickningar.
se nu också till att följa dessa råd, och där utöver släcka av datorn och börja på med provläsningen så du kan gå och lägga dig tidigt. over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar