7 mars 2010

apelsinkorv

ja mina kära läsare, allt ska man få vara med om i detta hushåll! jag hinner bara in genom dörren så har någon ställt till med något ovanligt. i detta fall var det nog bara frågan om att min kära familj hade städat förrän jag kom hem från oravais, vilket resulterade i att jag hamnade att torka damm trots mitt nydammsugda golv. sucky. men sen var det också en annan incident när jag skulle bada bastu. av någon underlig anledning luktade det korv och apelsiner när jag bänkade mig ner i värmen. tack och lov var det bara pappa som grillat korv på kaminen och försökt dölja lukten genom att hälla på bastuarom med inslag av apelsin. ibland får man ju fundera, varifrån man får allting...

annat underligt som hänt på senaste tiden -förutom pappas korvgrillning- är att jag har varit aktiv och avslutat mitt zumbasportlov med ett ordentligt svettigt pass. det var underbart. sen har jag och kalle brutit våra söndagsvanor och gått upp ur sängen redan 11 för att äta mat, och inte slöat bort hela dagen. ytterst förvirrande. jag har också ridit två dressyrpass med elli under veckans lopp, och tyckt att det var både motiverande, roligt och befriande. dessutom har jag äntligen dragit pinnen ur rumpan och börjat skriva på mitt slutarbete. hittills har jag skrivit innehållsförteckningen och inledningen, samt laddat ner bilder från google. kanske det finns hopp att jag är färdig den 29. mars när arbetet ska vara inlämnat ändå. eller inte.
det mest mystiska som hänt på senaste tid inträffade nog igårkväll, när kalle och jag fann oss själva sittande vid prästgårdens legendariska matbord, nyktra. och även om alla mobbade kalle och tyckte att jag var både en bra och usel flickvän, så var det en otroligt trevlig afton.
dessutom har jag varit på besök till jepoo(mörkri) för att skvallra en hel veckas händelser med min kära flickvän linn-ling. det är väl inte någon som är förvånad om jag berättar att vi pratade nonstop i 3 timmar? för så var fallet.
sen har jag också för ovanlighetens skull spenderat en fredagkväll hemma i nykarleby, tittandes på film med en halv popcornspåse och adrenalinet pumpande i kroppen. både för att jag tittade skräckfilm, för att jag var skräckslagen för att bli tjock igen, och för att jag var oroad över kalles öldrickning. som pricken på i räddades kvällen med att snacka bort 4h tillsammans med marie. det var otroligt givande och vi behandlade alla ämnen, allt från babyspyor till sexställningar, vilket också fick mig att inse ännumer att hon är storasystern jag aldrig fick, och att jag inte skulle vara den människa jag är idag utan henne.

och eftersom ni högst antagligen inte vill lyssna på mina innersta känslor och det som kommer från djupet av mitt hjärta, bestämmer jag mig nu för att lämna det åt kalle och istället låta er göra något vettigt med era liv. direkt översatt betyder det alltså att jag ska gå och lägga mig nu, eftersom det är skoldags imorgon igen. slutspurten närmar sig, med farligt stora steg. faaaan också.

1 kommentar:

  1. Svar: Ja ska städa upp jär riktit bra, så ska ja no fota na innan kissi har hinda riv hejla ställi :D He kanski blir rej imoron om ja e riktit på e :)

    SvaraRadera