9 februari 2010

wait for it...

kära dagbok,
idag har jag upplevt en helt normal skoldag. vi gjorde tråkiga uppgifter, diskuterade allvarliga saker som t.ex. betydelsen av vissa ord och fraser, vilka jag förstås misstolkade helt och hållet och folk undrade om jag var dum i huvudet eller. sen har vi också tittat på 1/3 + 1/3 film. eller kanske inte så mycket ändå.
och efter skolan datanördade jag lite för länge, och for sen till stallet. elli var fortfarande dålig i benet, så det blev bara en lugn skrittur i byn. back home böt jag snabbt kläder, och så fick jag fröken sundqvist på besök. vi for ut och promenerade över 1h, ca 10km blev det. otroligt skönt, både att få motionera och att få prata av oss. det var en gång när mimmi nästan glömde att andas. eller mest hela tiden egentligen. vi trivs bäst i österbotten.
när jag kom hem var jag så slut i kroppen, både efter promenaden samt efter gårdagens skoterköras (ja seriöst, ni skulle se kotletterna på mina armar!), så jag orkade bara dansa 20 minuter zumba. sen började jag med min otroligt fiffiga present som kalle ska få, bara för att jag tycker om honom så mycket. han kommer att mörda mig, i alla fall med blickar.

för att sen komma till dagens bästa happening, så har jag äntligen bokat södernresa åt oss. så den 15 juni klockan 16:00 ska vi -på ett sätt eller annat- befinna oss i helsingfors och stiga på flygplanet till alanya, turkiet. it's gonna be... wohooohoo! förutom att adde och simon inte ännu har bokat är jag inte det minsta nervös.
nu har jag motivationsbrist och ska stiga upp alltför tidigt för att sitta här längre. adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar