3 februari 2010

penibelt

... ja, det ordet måste nog vara det fulaste i svenska språkets historia! för att ge goda exempel på meningar för att ni ska förstå vad det betyder: 1. omg your penibelt is so shajniiz!!! 2. detta var en mycket penibel förklaring.

sen för att gå till mindre penibla händelser kan jag börja med att berätta att jag åkte för att hälsa på majj darling igårkväll. och bara för att klockan gick alldeles fel för våra tidtabeller igår var jag tvungen att räkna 10 uppgifter matte innan jag stack iväg. det var mycket ansträngande.
kalle & jag shoppade chips för andras pengar och tittade sen världens sämsta skräckfilm. den var så dålig att jag nästan hade haft lust att gråta i slutet. istället gapskrattade vi, och la igång det nyaste how I met your mother-avsnittet, när vi ändå var på gång. och sen när vi hade varit duktiga och lagt oss i sängen klockan 22:23 blev det precis som vanligt; nattliga konversationer till klockan ½2. oh my god I can't believe it.

denna morgon fick jag så lov att släpa min morgonpigga (?) häck från årvas klockan 06:20 och åka hem för att byta kläder, göra mig i ordning, packa väskan, och köra till torget för att sen ta bussen till staden J.
skoldagen bestod idag av praktik och kombi. till att börja med bakade jag och annemo munkar, grisar och vaniljklämmor. vilket tog lite längre än väntat, alltså gjorde vi inget annat. eller inte jag i alla fall. sen hade vi engelska och jobbade med ord och uttal, det var väldigt trevligt. jag & linda & pavel hade vilda diskussioner och jag kom på många gamla goda minnen, såsom abi-sitzen i åbo. hah!
i slutet av dagen fick vi bänka oss i G205 med en bunt matteuppgifter. det gick oväntat bra, och jag blev nästan besviken (ja ni läste rätt!!!) när micki var tvungen att sticka på möte, och vi alltså fick sluta en halvtimme i förväg. that sucked.
så åkte jag då -utan något slags sällskap- hem med bussen, och det var skönt med en liten powernap, må jag säga!

när jag steg av övervägde jag att springa omkring och leta sommarjobb, men eftersom motivationen inte riktigt räckte till och klockan ändå var en hel del, slutade det med att jag hamnade hos min gudmor. det var en stund sen jag hade varit på besök, så ungarna var ivriga och jag fick öva på mina lektants-förmågor. sen blev jag bjuden på mat också, vilket inte heller var helt fel.
vidare till annas på skvaller-uppdatering samt frisering. nu känns håret mycket bättre! även om det är lite kort och jag inte riktigt har vant mig vid det, kommer det nog vara bra nästa vecka, senast. det intalar jag i alla fall mig själv.
back home blev det lite datanörding och planering inför södernresor. det råkade sig såpass att einar hade skickat sina varmaste hälsningar från thailand (son of a bitch!), vilket jag tyckte var väldigt omtänksamt av honom, i synnerhet när det fick mina tankar att vandra iväg till varmare länder. vilket sen, tro det eller ej, resulterade i att jag och adde febrilt försökte hitta mer sällskap till vår planerade southern trip. jag tror det kommer bli väldigt... speciellt. jeehaa hallelujah I'm just so into all this right now! ursäkta.
så dansade jag 40 minuter zumba för att koncentrera mig på något annat en stund. efter en varm dusch hade jag samlat ihop tillräckligt med motivation för att räkna lite matte. till min stora besvikelse -än en gång- hade det inte ramlat in något i min mailbox, alltså fick jag nöja mig med att sitta här.
kanske dags att avaktivera sig och läsa lite english book istället? det tror jag bestämt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar