4 februari 2010

ovanligheternas dag

kära dagbok, det luktar chokladpannkakor i hela huset och jag försöker följa en strikt diet. hittills går det över förväntan.
idag har jag gjort många saker som förvirrat mina dagliga rutiner, och inte minst alla mina principer! jag har njutit av att arbeta med choklad - även om det gick ganska åt pipan. jag har somnat 3 gånger i skolan - på praktik, i café under matrasten samt på mattelektionen. jag har shoppat strumpor för första gången i mitt liv - 5 par för 7,45€, inte illa! jag har ringt runt och frågat om sommarjobb - bättre lycka nästa gång? jag har missat den sista bussen från jeppis - på flit, till och med. jag har ätit laxsoppa på påse - det var mycket godare än på.. vanlig förpackning. jag har undvikit datorn så långt det gick - klockan var efter 10 när jag bänkade mig här! jag har cyklat till stallet - ja, det är verkligen en halvmeter snö på hänbron. jag har dansat 50 minuter zumba - utan att bli svettig!? jag har planterat om min garderobsblomma - i hopp om att den inte skulle dö på så vis, men med stor vetskap om att det är just precis vad den kommer göra. sen har jag också räknat alla mina matematikuppgifter inför nästa veckas onsdag - och jag tittade inte alls i facit hur man ska räkna... dude, I suck!!!
sen kan jag väl också tillägga att jag är på usligt dåligt humör och borde egentligen stängas in bakom lås och bom så att mina medmänniskor inte behövde höra på mitt gnäll. jag borde också avskaffa alla mina planer på att någonsin få stå på yrkes' scen med en vitmössa på huvudet, eftersom matematiken återigen kommer skita sig för att inte lösningarna på uppgifterna i studentprovet finns längst bak på pappret.
om ni vill höra något positivt kan jag i alla fall meddela att jag har skaffat mig en praktikplats tills maj då vi har slutlia. little brown bakery i 2-3 veckor, vilket alltså innebär att jag delvis får bli jeppisbo, vilket i sin tur betyder att jag får bada bubbelbad varje kväll. hell to the yeah!
nu ska jag sluta förgifta er med mitt förskräckliga humör och min otroliga humor, och istället krypa ner i sängen med place vendome i mina öron, twilight-boken i handen samt hopp om en bättre morgondag i bakhuvudet.
go'natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar