8 februari 2010

die with your boots on

- sonata arctica

denna lediga dag har jag spenderat som en mycket aktiv ungdom.
jag började med att rota i alla våra lådor och klädskåp i hopp om att hitta något varmt och mysigt att lägga på mig. när jag sen kom till jepooo klockan ½1 och linn och jag skulle sätta oss på snöskotern insåg jag att jag inte behövde ens hälften av det jag hade grävt fram.
och så bärde då våra skoterleder iväg via jepposkogarna till norrmåsan, där jag fick testa på mina förarkunskaper, vilket gick över förväntan. sen hade vi skvallerstund i en halvtimme innan vi drog vidare via jussilaskogarna till munsäl. där det blev varsin trip vid berras, men inspaning av fläsksprättor, omega 3-samtal samt ångande heta rövar. tillbakavägen gick via omkullvältande snödrivor samt villovägar. i alla fall kom vi oss säkert hem till jepooo igen, på rekordtid dessutom! resans resultat: en nästan-vurpning, två fastkörningar och massa skratt. sjuka var vi i ben och armar efteråt. så det blev smörgåsar och skvaller och annat trevligt innan jag drog hem.

sen spenderades följande två timmar i stallet. jag cyklade idag också, duktigt! elli var sjuk i benen så det blev en mycket lugn tur, vilket också drog ner på mitt humör ganska rejält. men, sånt är livet!
back home gjorde jag omenahyve åt mig och käkade det tillsammans med vaniljglass, mmmums. sen aktiverade jag mig -äntligen- och läste lite i moddeboken. det var väl främst för att jag fick panik att det inte kommer gå vägen på fredag. och jag tror jag har orsaker att vara oroligt, faktiskt!
så dansade jag 40 minuter zumba, duschade, och bänkade mig här. med sonata i öronen och södernresor på hjärnan kan jag nu lugnt släcka av och läsa lite twilight igen. back to school imorgon då! huvvadåda.
go'natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar