15 februari 2010

alltid måndagar!

föregånde inlägg bestod av kommentarer jag hade fått av mina klasskamrater inför vändagen. jag måste säga att jag blev väldigt överraskad, positivt, och jag sög åt mig som en svamp! komplimanger är aldrig fel, och absolut inte i en sådan skala.

dagens händelser har väl inte varit mer actionspäckade än andra måndagars, antar jag. började dagen med att ha engelska hörförståelse i gymnasiet. jag hade tekniska problem och fick vifta febrilt för att få någon att se mig. folk suckade när vi fick börja om pga mig. sorry! angående hur det gick... tja, det kan ha gått precis hur som helst. jag hoppas ju förstås att det lutar åt det bättre hållet så jag slipper bli besviken när jag skriver sämre än jag hade väntat mig.
på vägen från JG till yrkes kan många saker hända, må ni tro. för det första ska man se upp för snötäckta trappor när man har uggboots, det kan sluta med att man åker rutschkana nerför hela härligheten! sen är det också ganska populärt med smörgåsdate med halpahalli-gubbarna. och för att fördriva tid och inte glömma hur det är att skratta hade linn & jag modeshow vid code. det slutade med fnissande åskådare och dessutom blev jag en jeansväst rikare. eller fattigare kanske. lenas shop hade också många intressanta saker att spana in, exempelvis färgglada gasbrännare, sålänge electron ringde jorden runt.
in our beloved school yrkes hade vi GHT och diskuterade vår studieresa. håkan försökte påpeka att på studieresor dricker man inte alkohol. det var ingen som skrattade. eller jo, alla. sen gjorde vi en dum enkät som ingen ändå fattade.
och på håltimmen hade linn och jag lattjo-time vid datorerna, samt kombi-möte i korridoren. lovely.
psykologi innebär tydligen filmtittning, och idag var inget undantag det heller. "a bauta boy" var dagens film. heh.

efter skolan traskade jag i det vackra vädret till O:s jobb för att räkna lite matte. vi hade sannolikhetslära idag och det gick verkligen u-s-l-i-g-t! ibland frågar jag mig själv varför jag ens tror att jag kommer bli student denna vår... suck.
hemma blev det att slänga i sig lite mat samt pusta ut några sekunder, och så fortsatte jag sen med cykeln till stallet. elli & jag var ute en sväng i byn, och till min stora besvikelse insåg jag att jag hade vunnit på att ha med mig ytterbyxor. cykelresan hem var inte speciellt förträfflig med andningssvårigheter och ilande rygg. hallelujah för den finländska vintern!
och så hann jag återigen pusta ut en stund innan jag fick dra vidare igen, denna gång för att hämta min kära kusin felicia från gymnastiken. så åkte vi hem till deras, och där blev det smurfarna på radio, vem kan kasta flest kramdjur utan att få elektriskt hår, vem är kattens favorit, konstnärliga förmågor på paint samt nattisaga och diskussion med moster när hon kom hem.
back home dansade jag zumba 40 minuter, duschade samt käkade kvällsmat, och bänkade mig sen här.

nu ska jag avsluta denna blogg, plocka ihop mina kläder, läsa lite twilight och sen gå och lägga mig, även om jag har sovmorgon imorgon.
och ja, alltid måndagar! det är bara måndag och fredag, måndag och fredag. tack och lov för det, får man väl säga. dock känns det lite skrämmande om tiden alltid ska gå såhär fort. när ska jag hinna med allt jag borde!?
i alla fall kan det inte bli imorgonkväll tillräckligt fort, då ska jag återigen erövra heikius house och pyssla om darling lite extra. han är bara för gosig!
go'natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar