24 december 2009

nu är det jul här i vårt hus

..hopptrallallalaa.
fast egentligen hade jag tänkt använda den rubriken igår och skriva mycket roliga saker angående (går)dagens händelser. men så blev det inte. så för att kort summera vad jag gjorde, ifall det mot alla odds finns någon som råkar bry sig, så: var jag och red, bakade muffins och latade mig alltför länge istället för att göra något vettigt, som t.ex. skriva mina memoarer eller dansa zumba. sen åkte jag iväg till affärsverket och städade, där årets bästa julklapp -i form av att BK hade använt diskmaskinen istället för att lämna ett berg av disk- inträffade. hemma igen blev det julpyntning av granen samt febrila fnissningar åt mammas aggressions- och gråtattacker. carro & jag förde julklappar åt rita samt uppdaterade med senaste skvallret, och så drog jag sen vidare till oravais. jag och bejbe tittade film, böt julklappar, och hade nattliga konversationer till ½5 på morgonen. nytt rekord!

idag fick vi inte sova till nu-är-det-så-sent-att-det-inte-löns-att-göra-något-vettigt-längre-utan-vi-ligger-istället-i-sängen-hela-dagen, utan blev tvungna att stiga upp redan efter klockan 11. skit för oss.
men jag fick ju åtminstone träffa kalles släkt, titta på simpsons och äta god julmat. även om jag blev lite väl mätt i magen, men den ska väl uttöjas ändå. nyårslöfte? banta...
det blev en kall hemresa eftersom jag inte orkade vänta tills bilen hade blivit tillräckligt varm. så jag vred upp sonata arctica och vrålade för full hals. inte så konstigt att jag håller på att tappa rösten och att alla medtrafikanter stirrar med skeptiska ögon. heh.
här hemma gör jag tyvärr ingen nytta, ännu. jag hörde nyss mamma gnälla åt pappa att vi inte hjälper henne, så vänta bara, snart får jag och kati varsin utskällning och sen finner vi oss själva i köket skalandes potatis eller liknande.
vilket påminner mig om att jag håller på att koka makaroner. oj.

om en stund ska jag faktiskt dra käppen ur röven och vara en hjälpsam dotter. men jag sa om en stund. först ska jag fortsätta söka efter folk som är villiga att komma ut och kalas imorgon! till vasa hade vi tänkt dra, med förfest hemma hos mitt och sen hoppeligen en full taxi så det inte blir så farligt dyrt. låter mycket smarrigt i mina öron. synd bara att mina planer brukar tendera i katastrof, mer eller mindre. nåja, jag hade glömt mitt motto "allti kombär e na".
om ca 1h kommer moster T och hela gänget hit, så blir det kalle anka och så vidare. när mommo och moffa sen anländer blir det middag. och så har vi ingen tomte i år. buuhuu.
men julklappar ska jag väl få i alla fall, det har jag sett i säckarna, hehh-hehh.
oj jävlar, makaronerna!

GOD JUL på er allihopa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar