20 december 2009

julstädningen

.. det bästa är.

igårkväll fick jag träffa vicko, hon kom på snabbvisit. eller ja, hon skulle komma på snabbvisit, men vi satt och diskuterade i nästan 1½h. det var mycket trevligt, eftersom vi träffas så sällan nuförtiden, vilket är otroligt synd!
sen försökte jag undvika att gräva ner mig i depression. att sitta och ugla framför datorn var inte världens bästa idé, och inte heller att lyssna på mamma som tjatade om hur dålig jag är. sånt värmer, speciellt när det känns förjävligt från förr.
två val fick jag också: att skura badrumsväggar på en lördagkväll, eller vakna kl 8 på en söndag för att städa. jag behövde inte fundera speciellt länge, så jag tillkallade my girl tossa.
först satt vi och diskuterade hit och dit, och det behövdes verkligen! sen drog vi vidare till staden J för att sladda runt lite, snacka med folk osv. till mäccen hann vi också sticka oss in i stundens hetta, även om vi ångrade det efteråt. usch.
efter några timmar av både skratt och allvarliga miner stack vi hemåt. och allt kändes mycket bättre än tidigare på kvällen. kanske jag borde lära mig att lugna ner mig i ett tidigare skede?
sen var det tänkt att jag skulle dra vidare på äventyr, men jag var helt slut och klockan var ändå 1. så jag tryckte hörlurarna i öronen och somnade med ljuva toner.

idag blev jag inte väckt klockan 8, även om jag hade fasat för det. ½10 bankade mamma på dörren, och det var tillräckligt tidigt för min del. och jag som trodde att jag skulle slippa skrubba badrumsväggar när jag valde alternativ 2. men icke sa nicke.
så nu är jag genomblöt från topp till tå och duschväggarna och golvet glänser, inte så man kan spegla sig, men rätt bra ändå. det värsta är att jag har bastun och resten av badrummet kvar. suck.
ikväll vet jag inte om jag ska sticka iväg till årvas och lyssa på julmusik eller inte. det återstår att se. i alla fall är jag på lite bättre humör idag, vilket jag antar är en bra sak. men jag vet ändå inte.

warrant - I saw red

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar