25 december 2009

juldagen

julgubben -som inte kom- hade lämnat många fina julklappar åt mig. inte för att skryta, men jag tror nog att jag hade varit alldeles för snäll dethär året.
bland annat fick jag massor med "flytta hemifrån" saker, vilket tyder på att mina farhågor är sanna, de förväntar sig verkligen att jag ska flytta snart! hjälp. sen fick jag också godis, lite smått & gott som behövs i olika situationer, kläder, ny stereo & en coupévärmare till bilen (hurraa!), och ja, det var väl det i stora drag. förutom att jag glömmer den bästa av alla julklappar; sonata arcticas nya skiva! hade jag varit ett fattigt barn som bara fick en julklapp, hade jag valt den. inget mer behövdes för att make my day. sådeså.

singstar har jag också sjungit så att halsen är alldeles sjuk. så även om kati och jag brukar ha som tradition att sjunga på juldagens morgon, så tror jag att vi skippar det i år.
idag fyller kusin heidi 11 år, så grattis åt henne. vet inte om jag hinner på hennes kalas ikväll, det återstår ännu att se. eftersom kvällens planer flyger omkring huxflux och jag snart får fel i skallen när ingen kan säga hur det blir. jocki, hjäääääääääälp!
nu ska jag hoppa i kläderna och bege mig ut i garaget med papi. hoppeligen får nissi lite bättre spelas och värme i sig efter det besöket. great.

dagens låt: axxis - only god knows

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar