6 december 2009

it's been a hard day

dagens rubrik kommer från utdragna dagskonversationer angående
1. "jag föredrar anus" --> gaytest part 1-5 2. knarkrandar och andra goda minnen 3. maria heikkiläs status: tillfälligt ur bruk
4. my space - youtube - "jag är en fisk" 5. derivera - "fa ti vöro???"
6. I reeeeally like you too.

igårkväll styrde jag som vanligt kosan mot oravais. först tittade kalle och jag på konserter och som vanligt fick jag agera "jag langar inte". I'm soooo good at that!
under kvällens lopp var det sen meningen att det skulle bli helgalen feelis med bastu och öl osv. och jag skulle vara nykter. sen har jag inte riktigt bestämt mig om det var en bra eller dåliga sak att det inte blev som tänkt.
men i alla fall så drack jag bara 2 droppar. det är väl inte ett brott!?
mycket musik, några intressanta och mindre intressanta funderingar blev programmet. och lite bastubadas, även om kalles puppy-eyes inte fungerade och tommi vägrade att göra oss andra sällskap. sen var jag också en sväng till abc för att inhandla rökelse och skvallra lite med linn. det lättade på mitt hjärta en aning, och när jag återvände till heikius house (som inte var on fire som utlovat) var jag i alla fall på snäppet bättre humör än tidigare.
sen när det hade spårat ur totalt för vissa, och jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta längre, ja då skulle vi leka med ödet och spela anden i glaset. det gick bra enda tills någon fiffikus bestämde sig för att döda stämningen och vara oseriös.
efter x-antal rökelsepauser, och för min del säkert 10 glas vatten (nykterist javisst...), började kalasfeelisen dö ut. jim stack hem, tommi "somnade" vid toalettstolen, och kalle sökte desperat efter någonstans att fortsätta. bättre lycka nästa gång!
i alla fall fick vi oss några goda skratt när kalles mami och papi kom hem från julfesten. efter lite besök och "hitta hunden" blev det bara att lyssna på musik och ta det lugnt, försöka väcka tommi och vänta att han skulle slippa hem.
klockan var ungefär 4 när vi ääääntligen somnade sött.

angående denna dag så skulle jag egentligen inte behöva skriva mera än såhär: vi har varit mycket aktiva ungdomar. men eftersom det finns folk out there som förväntar sig lite mera än så, måste jag väl dra några inside jokes och berätta lite mera.
nåja, vi vaknade runt 12, men först klockan 3 orkade vi aktivera oss och äta "frukost", dvs. mikromat. en klassiker på söndagar!
tyvärr hade vi inte så mycket ork att hitta på någonting intressant att göra, så det slutade med att vi lyssnade på musik och halvsov och hade sjuk humor hela dagen. inte mig emot!
att fundera på:
"man skalar en banan å stoppar an i näsan, san bryter man åv an å lägger på skali ijenn"
sensmoral? ja inte var det "att ha sex me kondom e som att äta godis me pappri på" i alla fall...
klockan 9 hade vi fått nog av varandra och de dumma sagorna vi kom på, och jag stack hem. eller okej, jag ljuger lite. men hem for jag i alla fall.
dansade zumba 40min, duschade, beställde juklappar på nätet och snackade med mami en stund. sen har jag varit förbannad på datorn för att den aldrig fungerar som den ska, och på mig själv för att jag inte orkar göra läxor. att mamma tittar på tv stör mitt bloggskrivande, så jag är arg på henne också. skämta'.

men nu ska jag ta natten, adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar