3 december 2009

it comforts me

idag var det väckning klockan ½7, kalle & jag käkade frukost och sen stack vi iväg till nykarleby. jag gjorde mig i ordning och sen for vi till jeppis.
min skoldag började med modersmål, vi läste och diskuterade textkompetens. dessutom läste vi en otroligt bra historia. tyvärr fick den mig att fundera alltför mycket, så jag ska idag vara mycket kortfattad så jag inte börjar babbla om vad jag kom fram till.
så hade jag håltimme, satt bara vid datorn och hade det tråkigt. när linn slutade tog vi nissipissi och åkte till yrkes på lunchdate, även om min halva fattades. men jag fick ju träffa honom innan jag for tillbaka till gymnasiet i alla fall.
andra och sista timmen för dagen var matematik, vi repeterade och gick igenom uppgifter. en av mina bättre dagar, tydligen, eftersom jag hann med hela 8 uppgifter! hurraa.

hoppade i bilen och åkte hemåt klockan 1, jösses vad fint väder det var! såntdär typiskt "februariväder", det gjorde mig faktiskt på lite bättre humör. tills jag blev trött och nästan körde i diket när jag tänkte somna vid ratten. hoppsan. jag tror jag ska börja sova lite mera på nätterna härefter!
nåja, hemma blev det att ta det lugnt några minuter, innan jag trampade iväg till stallet. ja ni läste rätt, jag cyklade!!! även om det var -8 grader utomhus. brrrr. inte hade jag någon vinterjacka heller, bara en tjock fleecetröja. vilket misstag.
elli & jag var i alla fall ute på en mysig skrittur längs sorvistvägen. tyvärr så hann det bli aningen för kallt på 45 minuter. men jag fick ju upp värmen när jag cyklade tillbaka hem åtminstone.
käkade en banan, tog det lugnt framför datorn en stund, och sen tog jag mig i kragen och stack iväg till affärsverket. mycket på gång idag, både arbetsmässigt och i min skalle. så det tog en stund. men det gjorde inget, jag fick ju utlopp för mina känslor och aggressioner utan att någon behövde lida av det. great.

hemma igen så åt jag lite kvällsmat, nördade återigen framför datorn (jag vet, jag är hopplös!) och sen blev det 40 minuter zumba. otroligt uppfriskande efter en 2 dagars paus! duschen, och så bänkade jag mig här igen.
eftersom ingen vill mig något, ska jag nu ta och göra engelskaläxan, ställa allt klart inför imorgon, och sen gå och lägga mig.
tack och lov att det är helg imorgon! vad som händer då, får vi se. i alla fall ska jag vara med hanipöö mårran imorgon. det behövs!
najtt.

dagens låt: alter bridge - in loving memory

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar