13 december 2009

I think you won't mind

dags att underhålla er med några av helgens bravader igen. stackare, jag förstår seriöst inte hur ni orkar! och det skrev jag bara för att jag idag själv fick kommentaren "jaa it veijt ja ho do årk!?" men det, kära vänner, handlade om något helt annat än mitt bloggskrivande, må ni tro.

igårkväll hade jag min reservplan i bakfickan ända tills jag fick veta att min färd inte skulle sluta i oravais utan i kimo, och dessutom hade huvudpersonen i plan B bestämt sig för att stanna hemma och sova. sen vet jag inte varför, men i ett senare skede av kvällen var jag till och med så dum att jag avslöjade mig!? damn. nåja, inte går världen under för att plan B1 och plan B2 måste strykas från listan!
men för att komma till hela pointen, så tyckte kalle alltså att jag skulle vara med på en helkväll med grabbarna, så simon's place it was. och först gick det riktigt bra, jag fick fnissa febrilt åt dåliga funderingar och lyssna på sjukt irriterande låtar (sweet lemonade in my HEAD!!!) som sen urartade i ännu sjukare saker. det var vid den tidpunkten jag för första gången funderade på att sticka hem.
och så kom fler kalasare och jag kände mig ännumer utstött, men sen kom någon på den briljanta idéen att vi skulle lira guitar hero. så jag fick leka chaufför åt kalle, simon och komsi, som "bara" skulle hämta grejerna och sladdarna så vi kunde spela. vi var borta en timme.
i alla fall blev ju min biltank sponsrad med 29€, jag fick leka kedjerökare, stå ute och frysa alltför länge, och bäst av allt; min bil fick en härlig arom av utspillt öl och köttbullar. mm-mmh!
sen var det ännubättre när vi kom tillbaka till kimo, när komsi insåg att han hade glömt en del hemma, och vi alltså inte kunde spela after all. superduperjätteskoj, tyckte jag. annars hade jag ju blivit tvungen att sjunga nykter inför vissa musikaliska förmågor. tack och lov för komsis dåliga minne!
nåja, inte hade vi slut festen trots det (skit också!), utan istället blev det makaronikokning med rivjärn och silningsproblem, bastubadas innehållande andningsproblem och "heila kimo sir jo tå ja byter åm?!".."nå it ere jo så mang som bor jär så" samt alltför många rökelsepauser. dessutom fick jag så lov att heta maria hela kvällen.
folket byttes ut med jämna mellanrum, och efter att vi hade hört på sjuka funderingar, tvingats titta på porrfilm och försökt lista ut hur man skapar grupper på facebook, började jag bli trött på att sitta och välja låtar att lyssna på (läs: ...men he gar me på nervren!!)
klockan var efter 3 när jag fick kalle, jim och komsi in i bilen, och så var det äntligen dags att sticka hem.
tack bejbe för alla trevliga kommentarer och utfrysningar under försöka-sova-processen!
(och nu ska jag gå och sova så jag skriver om söndag en annan gång)

hallelujah I just love that song so: audioslave - like a stone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar