4 december 2009

I hate my life

- theory of a deadman

idag var jag lycklig över att jag fick sova 20min längre än vanligt. jag drog glatt på mig leggins för att jag skulle vara fin inför självständighetsfesten i skolan. sen hämtade linn mig 07:20 och vi drog iväg till jeppis. blixten parkerades olåst, men det är lugnt, vi hade ju parkeringsbricka. det var 300m till gymnasiet från bilen. jag frös nästan ihjäl på dom några minuterna. och linn frågade mig "hur ska du överleva vintern? dethär är ju ingenting!" jag kunde inte svara, för mina läppar hade frusit fast.
från en dramatisk händelse till en annan, så var det faktiskt inte riktigt såhär det gick till. först var vi i yrkes och hade samhällslära. jag sov en timme av lektionen och resten av klassen talade om bolagsformer. någon annan som tror att det inte kommer stå "samhällslära - B3" på mitt betyg?
när vi sen faktiskt kom till gymnasiet, så hade vi engelska. men först satt vi och försökte komma på penkkis-sånger. och så satt det en smarrigt snygg kille och spanade ut ur lärarrummet. jag och min stora käft. det var inte bara linn som fnissade när det sen visade sig att killen i fråga skulle vara med på vår engelskalektion. och karin visade sin bästa sida -fredagshumor- och vi andra bredde inte på lite extra vi heller. det är nästan så jag tror att han ångrar att han valde just vår klass.
nåja, i alla fall så gick vi igenom en text, och sen drog vi faktiskt käpparna ur röven och bestämde oss angående våra ABI-tröjor. grattis, det tog endast 3 månader!
på matrasten blev det att sticka iväg till yrkes för att käka laxsoppa. mums. och sen frös vi nästan ihjäl lite igen. och hade sjukligt dålig humor.
sen hade linda och jag håltimme så vi satt vid datorerna och nördade nästan en timme. suck.
sist och absolut minst var det då självständighetsfest på schemat. hårkommentering, heta rektorn, vem hette vad och vilda fnissnigar åt tal. det var ungefär så det gick till. så somnade jag ju 3 gånger också. och ja, jag är medveten om att jag har problem med just det.

sen åkte linn och jag hem med fredagsfiilisen och musiken på topp. inga sura miner här inte! resan avslutades klockrent med "oj härkas va nissi sir ut!!" "nä... he jör an jo int!?". hahaha.
ja sen hade jag tänkt ta en powernap när jag kom hem, men hamnade istället här. har suttit och lyssnat på bra musik, snookat, samt hittat många gamla godingar i bildväg. bilddagboken kan erbjuda många skratt idag!
nu ska jag i alla fall sticka härifrån, ta det lugnt en stund, skjutsa söstra mi till staden, dansa zumba och duscha. sen hoppas jag att my belowed mårran kommer hit, så ska vi hitta på skojiga saker!
screw you.

no dream can heal a broken heart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar