10 december 2009

home sweet home

- mötley crüe

imorse var jag överlycklig för att jag fick sova längre än vanligt, linn och jag for nämligen med bil till skolan idag. började klockan 8:15 med modersmål, vi analyserade varandras teamwork-texter. tyvärr kom inte diskussionerna riktigt igång, och jag blev mest irriterad på att ingen annan än de samma gamla vanliga nånsin kan öppna käften. suck.
sen var det luciamorgon och vi fick sitta och fnissa och i alla fall försöka vara diskreta.
så var det sen håltimme, vilket för min del var att sitta och nörda vid datorn en stund, och sen springa på i butiker i jakt på julklappar. det gick inte speciellt bra.
när linn slutade stack vi iväg till yrkes och käkade, samt snackade (läs: skrattade hysteriskt) med bilkillarna. åcke tycker att det är helt okej att dricka en öl eller tolv även om han har semester. hell yeah till det, säger jag bara! eller ej.
sen tillbaka till gymnasiet för att ha matematik. vi började med något nytt igen, och jag fattade återigen noll. vi har prov på torsdag. tack, applåder tas emot i ett senare skede.

efter skolan traskade jag iväg till prisma och citymarket för att se om julklappslyckan var bättre där. tyvärr "hittade" jag bara en chokladstång, vilket var mer än vad jag egentligen behövde.
hälsade på klassen en stund i yrkes sålänge jag väntade på bussen, usch vad tiden gick långsamt!
hem med skvaterstjärtan, och ja, denhär gången var jag faktiskt tvungen att lyssna på dem istället för att sova. huvvadåda!
andades några minuter innan jag hoppade i kläderna och cyklade iväg till stallet. elli & jag var idag ute på en 1 timmes skrittur i byn. shit majbritt vad jag var frusen och mörkrädd när jag sen cyklade hem. om man inte har någon cykellampa är det bara att gissa! speciellt trevligt var det när jag skulle försöka pricka mitten på hängbron. bra gick det i alla fall.
back home åt jag smörgåsar, diskuterade med mami, och bänkade mig här. jag har snookat och lyssnat på musik, funderat med soufii, och sen gjort upp hemliga reservplaner för att rädda denna helg ifrån alkohol. man måste vara lite sneaky, även om det kanske leder till att någon blir förbannad.

nu ska jag avaktivera mig en stund, dansa zumba och duscha och göra engelskaläxan.
imorgon är vi egentligen lediga, men vi sticker iväg till yrkes för att titta på lucia, och sen hamnar vi väl att vara med på samhällslära också. great.
sen tänker jag sooooooova.

dagens låt: bonnie raitt - sometimes love just ain't enough

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar