28 december 2009

don't wanna say goodbye

idag har jag städat bort alla mina julklappar. det var med stor möda jag tömde hela mitt "flytta hemifrån"-skåp för att få in allt nytt, och efter många svordomar och uppoffringar i "detta ska till loppis"-väg så fick jag in allting. med marginal dessutom!
om en liten stund ska jag dra iväg till stallet. ska bli trevligt att sticka ut när det inte är isande kallt, även om det kan vara rätt mysigt ibland.
senare ikväll vet jag inte alls vad som händer, men imorgon blir det väl vasa med alla andra reatokiga. och andra trevliga saker, I guess.

just nu har jag bara tappat motivationen helt. varför kommer det sig att jag alltid måste vara den som tar tag i saker, hör av mig, vill umgås och reda upp? jag är trött på det.
försök vända på steken för en gångs skull och se vad du håller på att ställa till med. jag har själv varit i situationen; allt känns så sockersött och bra och timmarna räcker inte till i jämförelse med känslorna. men jag har också sett baksidan av det hela, jag vet hur det går när alla sticker iväg och sen står man där själv med ånger över hur man prioriterade. inte för att vara elak men snälla vän, öppna ögonen! denhär gången är det inte jag som ska be om ursäkt, och det vet du mer än väl.

hinder - lips of an angel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar