9 december 2009

det är onsdag

även om mamma tror att det är torsdag, kalle tror att det är tisdag och jag själv är helt förvirrad vilken årstid vi ens befinner oss i just nu.

igårkväll lekte jag "under tofflan" och stack iväg till årvas. kalle & jag tittade på "knowing" och "änglar och demoner" två väldigt olika filmer, kan jag säga. den förstnämnda tyckte jag själv att var riktigt intressant och helt okej, men tydligen har jag dålig filmsmak och borde skickas tillbaka till min egen planet... vilken tur att det kryllar av rymdskepp häromkring! en vacker dag är jag kanske försvunnen.
den andra hade varit suverän om jag inte hade gissat helt fel när det kom till vem den skyldige var. och eftersom kalle redan hade sett filmen var han ju inte sen med att håna mig över just detta faktum.
sen skulle vi gå och sova men det slutade med att vi hade nattliga konversationer till strax efter kl ½3. mycket intressant, indeed!

imorse tänkte jag få en hjärtattack när väckarklockan ringde. det borde inte ens få kallas väckarklocka, "manick-som-bräker-så-folk-nästan-mister-livet" vore en bättre idé!
när vi hade snoozat en halvtimme och sen käkat frukost släpade vi oss med stor möda ut i bilen. och kalle fick åka med bussen till skolan, medans jag själv åkte hem och sov vidare 2h. najs!
linn hämtade mig sen strax efter 10, vi var en sväng via preprint och sen drog vi vidare till yrkes. den traditionella julmarknaden gjorde slut på mammas slantar och fyllde mina kassar, och därmed också mina händer.
sen blev det lunchdate med den romantiska menyn tortillas. inte alls grisigt, utan mycket kvinnligt och bra. dessutom såg linn och jag oss själva i framtiden och kunde inte låta bli att spana in detaljerna lite. det finns olika sätt att tappa matlusten också.
gymnasiet hade idag två lektioner att erbjuda för min del; engelska och matematik. båda timmarna var lika långa och tråkiga, och enligt mig gjorde vi inget vettigt alls. utom att jag tänkte somna, observera tänkte. jag gjorde inte det. denhär gången!

efter skolan ringde jag papi, som hämtade mig halvvägs till yrkes. jag hämtade min tunga bulla-väska samt min fina chokladbjörn hedwig, och sen fick sakerna snällt åka hem med pappa istället.
sen hade kalle och jag date igen, vid neste och i bussen. jenna hann jag ta ett snack med också. hon hade tydligen glömt att man ska lyssna på goda råd från sin mor! ouppfostrade unge.
när jag kom hem värmde jag lite mat åt mig, och satt framför datorn och nördade en alltför lång stund. sen åkte jag vidare till affärsverket för att göra dagens goda gärning -jobba.
jag hoppas innerligt att ingen såg när jag upptäckte isen på parkeringen och drog några sladd-varv. det såg antagligen ut som ett barn i en godisbutik, ha-ha!
efter städningen, som gick otroligt snabbt, höjde jag volymen och värmen i bilen och åkte iväg till mysinge.
josefin och jag hade idag ett mycket trevligt marttamöte, including minna och ibland lite andra folk också. vi snackade allt från julklappar till alkoholproblem och sen skrattade vi hysteriskt nästan hela tiden också. jag tycker innerligt synd om killarna som i lugn och ro försökte njuta av sina rökelser.
när jag kom hem blev det kvällsmat, dator, zumba 40min, dusch, och sen tillbaka hit.

och nu har jag stört mig på en varningsruta som ploppat upp säkert tusen gånger alltför länge, så nu slutar ja skriva och tar natten!
adios.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar