9 november 2009

when you believe

okej kära läsare, jag varnar er redan från första stund att detta kommer bli ett mycket negativt och underligt inlägg. jag är både bitter och fundersam och borde egentligen isolera mig i mitt rum med bra musik och ett täcke över huvudet. så känns det idag.

så hade vi då alltså klarat av sista skoldagen i yrkes detta år. jag måste säga att det var med tunga steg och sorgsen blick jag traskade ut genom dörrarna. men för att berätta från början..
linn och jag for med nissi tidigt på morgonen, for och gräddade med jocki igen. vi var ganska trötta och fundersamma båda två, och även om jocki försökte sitt bästa att pigga upp oss så blev det en till tyst timme. ganska skönt egentligen!
sen hade vi praktik hela dagen, jag "fick" göra massa konstiga saker, t.ex florentiner och tryffelmusslor!? öh, visst.. sen skulle jag ju sluta röka. det gick nästan bra i alla fall.

efter skolan for linn & jag via prisma och shoppade lite. jaha. när jag kom hem satt jag här en stund, och sen tittade jag på wallander - blodsband. tyvärr sov jag halva filmen, men får väl trösta mig med att jag redan sett den två eller tre gånger. och så lekte jag datanörd igen, för omväxlings skull. och det var då alla möjliga konstiga känslor började komma över mig!?
1. jag vill verkligen verkligen verkligen INTE till JG på onsdag!
2. jag vill verkligen verkligen verkligen INTE lämna yrkes just nu!
3. jag hoppas att dessa 6 veckor går jävligt snabbt!
men så blev jag beordrad att sticka iväg till stan och handla, eftersom pappa har magafari, kati feber, och mamma packade inför sin USA-resa. great, vänta bara så får jag svininfluensa också! det skulle ju bara fattas..
nåja, sen dansade jag 50min zumba, jeehaa! fick ju annat att tänka på en stund. åt smörgåsar och tittade på sveriges fulaste hem, och sen bänkade jag mig här igen. sällan!

och nu tänker jag inte skriva många rader till, för då handlar det bara om min stora inbillningssjuka att jag får svininfluensa och min vackert planerade bastukväll far åt pipsvängen och så får jag sitta hemma flera veckor och missar allt vi sysslar med i gymnasiet där jag minst av allt vill spendera min tid just nu. och jag fösöker intala mig själv att allt är bra och att tiden går fort och det snart blir jul osv, men jag tror inte på mig själv.
det är nu jag borde lyssna på positiva låtar istället för "sleik me i ööra tuttimujj"-mappen och så borde jag lägga igång en bra film och sen gå och sova tidigt. även om jag är ledig imorgon.
men, jag känner mig själv alltför väl.

I know you'll ask me to hold on
and carry on like nothing's wrong

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar