26 november 2009

turn it around

nu vänder jag på steken och skriver ett mycket kort inlägg som ingen får någon som helst glädje av.
dagen började med rökelse vid yrkes och sen en promenad till gymnasiet. uppfriskande i alla fall!
så hade vi modersmål, började på med våra essäer. jag valde rubriken "jag är min egen förebild" ellr något liknande. det kommer att bli en ofattbar succé och när moddeläraren rättar kommer hon att tappa hakan, skriva in poängen "60" och med tårar i ögonen och skakande röst säga "förlåt för att jag tvivlade på era förmågor". right back at ya.
sen blev det håltimme för min del. jag laddade busskortet, sökte land och rike efter en laxsmörgås men icke, så det blev något helt annat. skinka. så var jag duktig studerande och gjorde matteläxan, mediterade några minuter för mig själv och joinade sen mina klasskamrater vid maten.
efter den evighetslånga matrasten som alltid är lika oactionspäckad... nej vänta en incident kom nyss upp i mitt minne. linn och jag satt oskyldigt och läste på prov när vi insåg att det fanns frågor om moussetårtor. det drog ner på våra mungipor, enda tills vi läste frågan "vad är en blanc manger?" "en HÄSTRAS!" utbrister linn. och att rulla runt av skratt lät inte längre så långt borta.
sen hade jag matematik och idag finns det endast positiva saker att säga; jag räknade 8 uppgifter. var det någon som ville veta fler detaljer, ring gärna.

efter skolan traskade vi gladeligen iväg till vår riktiga skola, dock bara för att skriva yrkesteoriprov. fuckin' shit, tänkte jag, det blev ju inte läst så mycket igår... nåja, om jag skriver lägre än 2 blir jag nog förvånad. det är inte lätt att vara begåvad!
(observera rimmet där)
sen blev det att sitta och leka osynlig vid neste 1o minuter innan kalle la märke till att jag faktiskt existerade. så vi hade date i bussen. musik och godis. socialt värre.
hemma så böt jag bara kläder och tog bilen till stallet, för jag tänkte ju förstås att IDAG börjar det nog regna. feeeeel. nå i alla fall, elli & jag var på en stadsrunda 50 minuter denna afton, och det var ganska så trevligt. speciellt den delen när kalle skickade att han inte kommer på besök.
hemma igen så bänkade jag mig framför denna maskin med musik och snookning på schemat.
så dansade jag också zumba 40 minuter för att svalka mina aggressioner en aning. sen duschade jag och tillredde mat iklädd badrock. ja, det är lagligt, och nej, jag försökte inte leka nakna kocken. min badrock är ju för fasen rosa!

and she did it again.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar