24 november 2009

tisdagshumorn

är långt borta.
och nu bryter jag mot alla regler vi lärt oss på modersmålslektionen och gör så att min första mening syftar på rubriken. too bad for me.
idag var det sovmorgon och vi fick äran att åka med skvaterstjärtan. tur som fan att jag tog bilen till stan och därmed missade hela kalaset. värre var det med linn.
första lektionen började efter ½10, och då hade vi alltså modersmål. läste igenom några studentessäer och försökte diskutera kring dem. det var så dåligt så jag somnade. tyvärr varade den tuppluren endast 5 min. damn.
sen var det matrast, vi tränade att äta långsamt och sitta tysta, vilket faktiskt gick förvånansvärt bra! sen lekte vi osociala datanördar, vilket verkar vara denna skolas mening med rasterna.
nu har jag nyss haft matematik, och återigen får jag förbanna mig själv för att jag inte klarade den jävla studentskrivningen. vi började med talföljder idag. tydligen har min lampa angående det ämnet slockat innan den ens tändes. hårfärgen har jag tappat också. i alla fall kan jag säga att även om jag saknar micki, så är nog rosi bättre på att lära ut. herregud. detdär trodde jag aldrig skulle komma ur min mun. vilken tur att det kom ur mina händer då. ha-ha.
och nu återstår då bara en lektion engelska, så är skoldagen slut.
vingla på i stan och ha tråkigt en timme, städa snabbt som fan (jag tänker faktiskt ignorera lapparna som carro berättade att vi hade fått), hem och duscha och äta lite. årvas nästa.
om jag överlever en kväll med kalle är det tänkt att jag ska sova över också. det finns en stor risk att jag inte återvänder till denna skola imorgon. tyvärr var det ett skämt.
nåja, bara 4 veckor kvar! huhh..

2 kommentarer: