25 november 2009

slutkörd

ja, jag är helt slutkörd idag! det har varit en mycket jobbig dag. vilket innebär att detta inlägg möjligtvis kan ha släng av gnälliga kommentarer. men ni kan ju ignorera det, eller hur?

men för att börja från igårkväll, så stack jag efter min megasnabba städning iväg till årvas. kalle och jag lekte tv-nördar och tittade först några avsnitt how I met your mother. that's great!
sen skulle vi slå på stort och titta paranormal activity, som jag verkligen såg framemot att se efter alla kommentarer jag hört, "världens läskigaste film!" "skitbra" osv. vilken jäkla besvikelse! ärligt talat så skulle jag hellre kalla det för en komedi än en skräckfilm, för jag skrattade nästan hela tiden. sjukt.
nå, för att höja humöret så lekte kalle elektriker, och efter många om och men hade tv:n och videon kopplats i, så det var bara att sätta igång rock star. yeah! det var nog en film mer i min smak, även om jag inte fick lyssna på låtarna utan att vissa sjöng med hela tiden... haha.
ja och förresten, moster T ringde och funderade om jag behövde privatundervisning i matematik. tydligen hade jag en mycket förnöjd min efter att jag avslutat samtalet. men de jag egentligen hade tänkt påpeka var hur mycket jag skrattade när hon inledde med "läser du läxor eller är ute på dåliga nöjen??". tydligen räknas årvas till dåliga nöjen.
när vi skulle gå och lägga oss fick jag en sagostund från boken the dirt -som jag tydligen MÅSTE läsa innan jag dör- och konstigt nog, så sov jag bättre än på länge denna natt! endera var det sagofarbrorn kalle eller så hans kommentar om hur han fastnade för mig, som fick mig att somna med ett leende på läpparna.

imorse ringde klockan 05:40. jag trodde att det var ett dåligt skämt och sov därför vidare till klockan 6, när jag tvingades klä på mig, stiga upp, käka frukost, och förra bejjbee till bussen. fick ha volymen väldigt högt på vägen hem för att inte somna, det kan jag lova.
så när jag kom hem kröp jag tillbaka i sängen och sov sen till strax före ½10. då blev det att duscha och göra mig i ordning, fixa en engelskauppsats på 130 ord (inga problem!), och sen hämtade linn mig 10:20.
först stack vi in våra huvuden till preprint, där vi funderade lite om priser på klasströjorna. tänk att vi äntligen, efter allt detta tjatande, har lyckats dra käppen ur arslet och aktivera oss! vänta bara, nog hinner vi ignorera det än en gång, tror jag bestämt.
nåja, for till yrkes på dubbeldejt och mat- och rökpaus. det var trevligt.
sen började vår skoldag 11:45 med engelska, vi gjorde uppgifter och lyssnade på karins hysteriska onsdagshumor. det var nästan lika brutalt som när jag och linn har en lättare dag. oj!
sen hade jag matematik, vi räknade talföljder igen, och jag fattade ännu mindre, och blev på ännu sämre humör. fy fanken alltså!

efter skolan inhandlade jag en översträckningspenna, så jag inte behöver förstöra pias längre, och så traskade jag den långa vägen till yrkes. satt och käkade banan och pustade ut några sekunder, innan jag fortsatte färden till neste. där blev det tal om ridpiskor och vem som kör vem vart, om jag ska vara snäll och köpa tobak eller ej, och ja, sen kom väl bussen. jag tänkte somna.
nå hemma blev det att äta lite mat, och sen offrade jag min dyrbara tid och stack iväg till affärsverket och städade, eftersom carro var sjuk. egentligen var det ganska befriande, när jag fick släppa iväg tankarna igen. men, som vanligt kom det alltför många saker på tanke. suck.
back home så var det bara att bänka sig i sängen med häfte och kompedier framför mig, och läsa på yrkesteori-prov. efter 7 ointressanta sidor om muffinstoppar, rostad marsipan och patê au bonb somnade jag. hoppsan. som tur vaknade jag 5 min senare, och fortsatte min otroligt actionspäckade sysselsättning. 7 sidor framåt somnade jag IGEN! hoppsan part 2. då sov jag 10 min, läste klart och bestämde mig sen för att ta provet på talang. ja, lycka till åt mej.
så satte jag mig då alltså här och lyssnade på musik och hade allvarliga funderingar med tossa. otroligt hur vi alltid kan komplettera varandras problemlösningar!
sen kom det alltför många idéer igen, så jag dansade 50 minuter zumba "cardio party", och ja, det programmet har nog en positiv inverkan på mig tror jag. för nu känns det mycket bättre.

och nu har jag gjort det igen, skrivit så långt att ingen kommer orka läsa, sagt alltför många saker och suttit här och undvikit att läsa ett till varv på prov eller räkna matteläxan.
but that's just life. go'natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar