12 november 2009

sjuklingen mimmi

rapporterar om dagens händelser.
eftersom vissa antagligen inte skulle uppskatta alla äckliga detaljer så tror jag att jag skippar dem.
i alla fall gick det till så, att hela natten låg jag och vred och vände mig för att jag hade ont i magen. när jag sen steg upp och gjorde mig i ordning för skolan så började det kännas riktigt obehagligt.
och när det bara återstod att hoppa i ytterkläderna och sticka iväg till bussen, så måste jag spy. fyfaaaaan. om det finns något i sjuk-väg som jag hatar mest av allt är det just att spy.
nåja, det vara bara att hoppa ner under täcket igen, tydligen behövde jag lite sömn för jag vaknade upp 5h senare, och mådde faktist lite lite lite bättre.
så blev det att titta wallander, först jokern och sen hemligheten, ojoj jag hade glömt hur bra den sistnämnda var! nu återstår bara de 3 nya som jag inte ännu sett, ska åka iväg och låna dem av moster imorgon tror jag.
nåja sen åt jag dagens brutala lunch: 1½ dl blåbärssoppa + en drickyoghurt. great, i alla fall hölls det ju i mig.
sen blev det att sova 2h, och efter det kände jag mig pigg och kry igen. vilket mirakel!
stack iväg till stallet, fixade åt elli och sen nattade jag hästarna. förutom att jag började kallsvettas och det vinglade till i skallen några gånger för att jag hade ansträngt mig, så började jag må helt som vanligt. ett bra tecken att magen kurrade, antar jag.
så hemma blev det att duscha, starta denna dator, snooka runt lite, och sen åt jag mer blåbärssoppa.
nu ska jag titta en film och sen får vi se vad som händer.. i alla fall tänker jag stanna hemma och vila mig imorgon, i hopp om att jag på så vis blir tillräckligt frisk för att inte behöva ställa in lördagens kalasligheter. om jag får en chans att vara hemma från gymnasiet så tar jag nog den, utan att tveka.
nu håller jag mina tummar uppe för att jag ska vara frisk imorgon. lycka till sitter ju aldrig fel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar