8 november 2009

psycho bitches

dagens rubrik kommer från utdragna nattkonversationer angående
1. utebliven inbjudning från tortillanight 2. kittlig eller ej? 3. frys aldrig ut folk om det finns risk att de somnar 4. jäkla dåkel 5. sur eller sneaky? 6. I like you too.

japp igår gick det bra att hämta mami och papi från jepooo, förutom att vi blev tvungna att ta en omväg via jungarn för att föra hem flera fyllbuntar. tur att vi hade BMW:n -även om även den var proppfull- fast mamma var lite skeptisk angående mina förarkunskaper. vadå om det sladdar och slänger lite? vi har ju faktiskt anti-spin...

idag blev vi väckta kl 10, pappa fick sin nya kära vattenkokare, vi käkade min mumsiga marängtårta och sen fortsatte kalle och jag våra mycket seriösa (eller ej?) diskussioner från natten.
sen fick jag leka chaufför igen, nämnas kan ju att jag nu har kört 250km sen jag tankade i torsdags. oj.
hemma satt jag här vid datorn och nördade, vi käkade pappas köttsoppa med halva potatisar och sen efteråt for vi till faffas på kaffe. de hade renoverat köket, vilket var dagens hetaste samtalsämne.
hört mitt i tårtkäkandet:
faffa "jaa meillä on nyt sit uus mikro kun se vanha ei sopinu"
pap "mitä, onks teillä uus mikro? mä luulin kyll et se oli se vanha..."
mimmi "no etkö sä nyt näe et se on uus?!"
pap "jaa.. no nyt kun mä katon, niin onhan siinä toisenlainen kahva"
ahahaha, jag förväntar mig inte att någon annan förstår komiken i det hela.
efter faffas for vi direkt till moffas. blev att fundera lite och sen kaffe och tårta. usch, jag som precis hade fått bort min extramage! tillbaks på ruta ett.. och efteråt var jag så proppmätt och mådde illa så jag somnade på soffan när jag tittade på ugly betty. oj.
hemma igen satt jag här och snookade en stund, för att sen dra vidare till kajsas för att sköta ungarna. vi läste muminsagor, tittade mumin på tv, och sen började erik spy så mårten & jag skickade dem i säng. fick sitta och läsa tidning tills kajsa kom hem, inte så värst ansträngande alltså.
zumba 40min + bastu + smörgåsar, och nu ska jag titta sista avsnittet av ensam mamma söker. spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar