13 november 2009

pekkasdag

blev det för min del idag. tyckte att om man har haft magafari är man nog inte frisk på en dag, alltså stannade jag hemma. fniss.
nåja, faktiskt har jag ändå fått uträttat en hel del: jag har gjort en skön skiva att lyssna på när jag har tråkigt, sen har jag lagat mat och faktiskt fått i mig allting utan att börja må illa, sen har jag dammtorkat i rummet, plockat upp i hela huset, samt dammsugit. puhh! och som att inte det var nog, så har jag varit och jobbat också. städa städa varje freda? jo.

och nu sitter jag här och har inte ett dugg att göra, kati & lissi har ockuperat andra tv:n, så ingen av de två nyare wallander jag hämtade av moster hjälper mig speciellt mycket nujust heller.
därför tror jag att jag nu, istället för att sitta här och lyssna sönder denna underbara låt, ska ta och dansa zumba 20 min, duscha, och sen vänta på att något intressant ska hända.
jag skulle förstås kunna skriva ner en mycket underhållande historia hit, men nej, så tur ska ni inte få ha idag.
dagens sura miner handlar återigen om min bil. varför sjutton är den inte bakhjulsdriven!?! enda roliga den duger till nu på vintern är ju att dra upp handbromsen när man ska parkera på gårdsplanen.. ähh.
meen, nu väntar jag bara på morgondagen, it's gonna be greeeeat!

sonata arctica - no dream can heal a broken heart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar