15 november 2009

otacksamma jävlar

dagens rubrik kommer från utdragna morgonkonversationer angående
1. "ha ja spydd!??" 2. att frysa ut folk är aldrig snällt 3. den som minns städar 4. det är helt okej att fnissa även om man inte säger varför 5. "kåm hid no" och sen är jag fast 6. I still like you too.

ja sen för att berätta lite om gårdagens kalasligheter... oj, nåja först hade vi göörlsnajjt (läs: psycho bitches-night) jag, linn, tossa, anna och inez. vi käkade tortillas, skvallrade, skrattade, fotade och hinkade i oss goda drycker. vilken tur att passoa bara smakar juice, då märker man ju inte när det börjar urarta. ja så för att spara er från fnissiga detaljer hoppar vi direkt över till då det verkligen urartade ett tag. vi började sjunga singstar, eller sjunga kanske är fel ordval, skrek kommer kanske närmare sanningen. men i alla fall sjöng vi tills vi knappt hade röster kvar, dansade tills grannen såg oss och kastade en skeptisk blick, fnittrade tills hälften av oss låg utslagna på soffan, och hade fiilisen på topp enda tills grabbarna kom. av någon underlig anledning har jag på känn att vi skärpte till oss (läs: blev tråkiga) efter det.
nåja, hursomhelst blev det mera singstar, bastubad och för vissa även att rulla nerför backen istället för att hålla sig bara i snön. som jag tidigare nämnde började det bli lite tråkigt, men som tur hade vi värstingarna einar & kalle in da house, alltså inte en lugn stund. eller inte tills einar "somnade" på wc. före det hade de nästan hunnit riva duschen och bastun, och för mitt rums del såg det också mörkt ut en tur.
för att göra en lång avslutning på kvällen kort säger jag bara såhär: när pappa kom hem ½2 hade de flesta redan stuckit hem, linn och jag sjöng (?) stand by your man innan hon slocknade helt och hållet i min säng. kalle och jag hade sen fina konversationer innan vi skulle gå och sova, och jag undrade hur sjutton han kunde vara så nykter efter allt han hävt i sig.
jag fick städa upp mina ord 1½h senare.

idag har vi inte gjort mycket annat än hört på musik, halvsovit, lekt "snäll och gullig", plockat upp lite halft efter gårdagen, ätit pappas äckliga biffar och sen.. ja ungefär samma sak igen.
sen när jag äntligen slapp den otacksamma jäveln (puss på dig också bejjbe) så var det bara att plocka upp resten, dammsuga och så vidare. sen satte jag mig här och rört mig har jag knappt gjort sen dess.
nu blir det att dansa lite zumba, hoppa i duschen och sen så småningom ta natten.
helgen kan summeras med en mening: skyll dig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar