11 november 2009

orken

har tagit slut.
jag hade tänkt vara mycket underhållande denna afton, men nu försvann allt. undrar om det beror på att jag har suttit här och varit hyperaktiv alltför länge!?
i alla fall så överlevde jag ju första dagen i gymnasiet - bara 29 kvar då, wohoo.. sen så hade jag date med kalle och det var mycket trevligt, även om jag kanske borde ha tagit ut min hämnd och sovit hela bussresan hem. men no worries, det finns ju andra sätt!
sen for jag till jobbet direkt efter, det tog inte alls länge, så jag lallade glatt igenom alla korridorer och vips så var jag påväg hem igen. käkade lite mat och bänkade mig sen här.
för ca 2h sen hade jag tänkt släcka av datorn och dansa zumba och sen titta film resten av kvällen. på något underligt vis sket det sig, igen.
så NU, mina kära läsare, ska jag sluta rista ner dessa tomma ord, dansa "sculpt&tone" så att mina armmuskler blir lite brutalare, lyssna på white pearl black oceans och sen gå och lägga mig.
annars orkar jag inte med en till gymnasie-dag. fan alltså, vi har ju läxor?!?!
jo förresten, idag när jag spelade supermario så bandade kati in på telefonen. tydligen var det hysteriskt roligt, och det bästa är, att jag inte ens själv minns att jag hade underliga ljud för mig.
och det vete gudarna vem hon går och spelar upp den för. sucka mitt hjärta men brist ej, snart är det ju i alla fall helg och det är alltid trevligt. även om jag fortfarande inte vet vart sjutton jag ska skicka pappa, vem som ska orka dammsuga hela huset både före och efter, hur många jag egentligen har bjudit, och vad som händer på fredag? hade tydligen glömt att fredag kommer före lördag, alltså är det ett bekymmer jag måste ta itu med så småningom.
men, jag är ju den nya, positiva mimmi som inte klagar även om världen håller på och går under för att jag måste plågas i helvetet 6 veckor -1 dag och jag säkert kommer få svininfluensa förrän lördagsmorgon gryr. om jag vore åkers hade jag sagt: ääääääh.
mimmi säger: "ids it no he hjälper it at vara arg". herregud.

dagens låt: within temptation - ice queen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar