4 november 2009

one in a million

idag orkar jag inte skriva så mycket, så jag ska försöka hålla mig kortfattad. (good luck!)
skoldagen bestod idag av praktik; först tårtor&bakelser, simone och jag gjorde mazarin- och toscabitar, det var ganska så tråkigt. sen hade vi marsipankurs, då gjorde vi mycket heta krokodiler, bläckfiskar och hundar. vissa gånger fick jag nog titta en extra gång för att faktiskt förstå vad figurerna föreställde. men, kanske det bara är me and my dirty mind!?
efter skolan blev det att sitta vid neste och fundera en stund, och sen date i bussen. kan meddela att det gick bättre idag, även om det var några nyfikna öron för mycket. nåja.
hemma lekte jag datanörd, och så brottades jag med min syster. vi skrev hemliga meddelanden på vår smutsiga tv-ruta, kastade spaghetti och burklock på varandra, samt brottades. det var trevligt enda tills jag förlorade. pinsamt, hon är ju min lillasyster!?
sen brummade jag iväg till stan, for och hälsade på marie och robbi. det är konstigt, varje gång jag träffar dem blir jag lika förbluffad över deras förhållande; jag känner nog ingen annan som passar så bra ihop som dedär två! faktiskt. nåja, vi satt och käkade robbi's goda fruktcoctail, tittade på las vegas och skvallrade i massor. otroligt NAJS!
vidare till stallet sen efteråt, gosade en stund med elli och sen nattade jag hästarna.

nu har jag alltså återigen suttit här alltför länge, ska ännu hinna dansa zumba + duscha, och klockan är snart ½11!? dessutom borde jag gå och lägga mig tidigt ikväll, ska upp tidigare än vanligt imorgon, och så är jag väldigt trött.
men äh, sova hinner jag väl en annan gång!

it's like catching lightning, the chances of finding someone like you

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar