1 november 2009

november

redan!? ojdå, jag missade visst att både september och oktober redan varit...

nåja, för att summera gårkvällen i korta drag:
linn och jag stack iväg mot jeppis en 9-tiden. efter lite springas av och an efter både folk och dricka så betalade vi in oss till kristallen. jag var mycket danssugen, nästan så det spratt i fötterna! men eftersom jag var femte hjulet fick jag nöja mig med att beställa en cider från baren och sitta och titta. hurraa.
nå, efter några fler korkningar och lite mer folk att snacka med började fiilisen så småningom smyga sig på. dansade några varv och det var mycket trevligt! sen anlände en snygg nykterist-kille jag känner till neste så jag for ut för att vara social. tydligen var jag inte den socialare av oss, så istället stack jag och einar armkrokandes iväg för att dansa. och sjutton vad vi dansade, mina ben värker ännu!
klockan började bli mycket och jag var trött och hade så jäkla varmt, så jag sökte mig ut igen. blev att fundera med folk, riktigt trevligt mellan varven. sen stötte vi på dilemmat hur ska vi komma hem, men det löste sig ganska kvickt när linda, simon & tossa skulle åt rätt håll en 2-tiden.
kalle lyckades följa mina uppmaningar om att det är bäst om han inte sjunger så mycket ganska länge, men sen när låten simple man spelades var det långt ifrån lugn och ro i lindas golf, "hohho".
sen hade vi husesyn och så gick vi så småningom och sova, efter att jag hade fått börja använda min huppari som täcke, bytit batteri i mp3-spelaren (utan resultat) och skrattat åt klasskompisar som kom på tal vid opassande tillfällen.

för att nämna dagens händelser behöver jag inte många rader:
vi steg upp klockan 6 på kvällen, stack till årvas, tittade på how I met your mother, jag for hem kl 9, åt rostabröd, tittade på ensam mamma söker och duschade.
och nu undviker jag att gå och sova för jag tycker att jag har inte gjort annat idag. dessutom har jag dåligt samvete för att jag inte dansade zumba idag och åt en rostabrödsskiva för mycket. great. nu går jag och lägger mig, godnatt.

2 kommentarer:

  1. 1. november - hur gick det med vägningen???

    SvaraRadera
  2. har int våga stig på vågen na enno...

    SvaraRadera