10 november 2009

mörkerkörning

har jag varit på idag.
men först för att berätta om resten av dagen; jag steg upp kl 11, mycket skönt med en ledig dag! speciellt när jag känner mig allmänt hänging och sjuk för tillfället. nåja, satte mig här vid datorn och snookade runt lite, men jag tappade ganska fort lusten. så jag började plocka i köket och göra mat åt mig och sjuklingen kati. pappa kom hem från vasa, dit han hade fört mami. så nu är alltså hon borta 10 dagar (wohoooo!!) och jag får leka husmor för fulla muggar. nämnas kan ju att jag har tvättat tre maskiner med kläder, städat kylskåpet och grejat på i både köket och mitt eget rum. huhh.
sen var jag också cyklandes till stallet. var ute med elli första gången på 2 veckor.. jäklar jag hade nästan fått abstinensbesvär! även om det blev en lugn runda och vi mestadels bråkade om åt vilket håll vi skulle, så var det trevligt. fick samla mina tankar en stund, vilket behövdes.
hemma igen blev det mera dator och lite tv och skriverier. sen stack jag då iväg till jeppis.
mörkerkörning alltså, först samlades vi vid bilskolan, shit vad kul att se akso igen! it's been a while.. vi gick igenom vad som komma skulle, och sen satte vi oss i bilarna och stack iväg ner till fäboda. traskade omkring med reflexer, försökte se mörka skepnader, övade att köra om och blända av, osv. kanske inte värt 50€, men i alla fall fick jag ju sitta och lyssna på bra musik.

nu sitter jag här och skriver detta istället för att dansa zumba, duscha och sen gå och lägga mig. jag är på ytterst konstigt humör, men som tur vet jag exakt vad det beror på.
egentligen handlar det bara om rädslan att bli sårad.
(och på dessa rader hade jag kunnat skriva hur mycket som helst om just denna känsla, men eftersom jag alltid säger något som kommer ut på fel sätt, väljer jag nu att vara tyst)
godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar