5 november 2009

mitt öga

har kladdat ihop och är rödsprängt och kliar. jag intalar dock mig själv att jag inte har ögoninflammation, eller nåt sådant. min hals är också den mycket irriterad och jag hostar lite nu som då. en gång funderade jag på om jag hade svininfluensa. jag kom fram till att jag bara har paranoia.

japp, idag for linn & jag på morgongräddning med jocki. vi var trötta och hade inte många funderingar att komma med, så det blev en ganska lugn morgon. skönt.
sen hade vi dubbeltimme yrkesteori. tja, kan inte berätta så mycket eftersom jag sov i princip hela lektionen, eftersom vi tittade på världens tråkigaste film om hur man gör marsipanfigurer. tydligen sov jag bra för jag kommer ihåg en dröm också! haha.
sen hade linn & jag håltimme, så vi trippade iväg in till stan, tur att jag hade vantar så inte linn behövde frysa. efter att ha shoppat loss vid halpa halli och försökt dölja våra plastpåsar så gott vi kunde, for vi in via code. linn skulle bara köpa ett par byxor, men så ville jag ha modeshow. slutade med att jag förälskade mig i en läderklänning (herregud ja, ni läste rätt!) men kom hem med en turkos långtröja!? jahapp. sen mat + lång matrast i skolan innan vi började praktiken.
simone & jag gjorde klart våra bitar från igår, och sen hade vi varsin princesstårta att göra. inga svåra grejer alltså, ganska långtråkigt.

in via stan och tanka innan vi drog hemåt, nämnas kan väl att jag tror det är bäst att jag är nykter på linns bröllop så jag inte missar alla actionspäckade händelser som vi förutspått. min mage är ännu sjuk efter allt skrattande!
hemma så satt jag en stund vid datorn och nördade, samt lyssnade på lite musik. sen for jag körande till stan, skötte emma & erik sålänge kajsa & mårten var ute på promenad. vi tittade bara tv och busade, mycket trevligt. sen for jag till affärsverket, det gick ganska snabbt idag, kanske för att jag sjöng och pratade för mig själv hela tiden. oj.
dansade zumba 20min, duschade och käkade kvällsmat, sen satte jag mig här. tiden har tydligen flugit iväg för jag skulle ju bara vara en liten stund. oj.
men nu blir det sängen, ska upp tidigt imorgon, och sen får jag bara hoppas att mitt öga inte blir värre. skit också, ännumer att bekymra mig för!
nåja, i alla fall är det ju helg om en inte alltför lång stund. skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar