16 november 2009

mimmis goda bloggråd

går idag åt cecilia sofia storsjö, som var så mycket vänlig och förde vissa nykterister till dansgalan, vilket jag kanske borde tacka henne för. TACK. och sen till dagens goda råd: tryck på alla knappar så hittar du tillslut det du söker efter. vilket fantastiskt uppslagsverk jag är!

för att sen komma till mer seriösa saker, t.ex. dagens otroligt actionspäckade händelser, så får jag nog sätta lite fart på. ska ännu hinna dansa 40min zumba, duscha och möjligtvis göra matteläxan denna afton. det sistnämnda tror jag dock att jag skippar till imorgon.
nåja, gymnasiet från morgon till lunch, tydligen skulle vi inte ha modde idag utan slutade tidigare, inte något fel med det inte! först hade vi engelska, gjorde ett tråkigt papper och sen satt linn & jag mest och fnissade åt helgens kalasligheter. trevligt med minnesluckor som andra fyller, i alla fall.
sen på matte så satt emmi & jag och undrade varför i hela friden vi blev underkända i studenten. jag tror inte det var en enda pinne i klassen som tvivlade på svaret. förutom hon som satt framför, haha!
fortsatte sen färden med emmi, fick se på vackra parkeringsövningar samt uppleva emmis second kärringstop. nice experience today. sen fortsatte vi vår vilda färd till yrkes, stoppade varsin snus i käften och satt och skvallrade med mina klasskamrater i väntan på mer sällskap. aina niitä miehiä saa odottaa!
efter vad som kändes som femhundra år eftersom magen kurrade så innerligt, kom äntligen kalle och förgyllde oss med sitt blonda hårsvall. så käkade vi mat och skrattade åt romantisk gästvänlighet i form av -vad tror ni- helgens kalasligheter.
och sen blev det "jag-langar-inte" date vid neste innan jag stack iväg till stan och köpte choklad, bara för att komma på att jag inte borde haska pengar, så jag vandrade tillbaka till yrkes och bänkade mig ner med engelskaläxan. duktigt!
hem med 1-bussen, jag powernappade hela vägen, shööne. hemma tittade jag wallander - skulden, och sen drog jag vidare till affärsverket. det gick snabbt och jag hann knappt komma ihåg att jag var sur på pappa innan det var bestämt att josse & jag skulle ha marttamöte.
så jag körde till mysinge när jag var färdig, och efter att jag hade tankat och käkat makaronisallad. vi hade så mycket att fundera om att vi knappt han tänka innan vi hade sagt det, och då, kära läsare, är det illa. eller nej, då är det som det ska vara.
hemma igen så satte jag mig här, käkade rostabröd och hade tänkt vara aktiv. så bra det gick.
nu är jag stressad för att jag är så LAT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar