2 november 2009

mama told me

okej nu har jag suttit och stirrat på en tom sida i 2h så det kanske är dags att skärpa sig!?
(harkel, finger warm-up, sjunga med i låten, snooka på alla sidor jag har uppe för att undvika detta.. nää nu börjas det)

jag vaknade kl 06:46 när linn skickade meddelande, och det tog ca 2 sekunder att fatta att jag hade försovit mig exakt 26 minuter. min kära mor dök in i rummet 06:47 och informerade mig om just detta. tack mamma, du kunde inte ha låtit mig svara färdigt på meddelandet i alla fall!?
men jag hade tydligen gud och alla hans änder på min sida denna morgon, för jag lyckades befinna mig på nykarleby torg såpass i tid att jag till och med hann frysa 2min innan bussen kom. hurraa.
skoldagen bestod av praktik och yrkesteori, samt "camillas heta toalettips för damer" och håkans allvarliga diskussioner angående moget klotter på fönstren. och sen hade vi ju mat och så vidare, men det behöver jag väl inte nämna?
nåja, jag hade yrkesprov idag, gjorde en hallontårta, en kinuski och en princess. den sistnämnda gav mig huvudvärk och fick mig att riva håret, men jag fick ändå 3 som helhetsvitsord. så jag var nöjd, och gjorde sen anslag och störde mig på att halva min klass antagligen har tryckt in käppar i sina ändöppningar den senaste tiden. på yrkesteori skrev vi om smörkräm och jag gjorde mitt bästa för att inte snarka ljudligt. vid neste åt jag världens smarrigaste panini och sen hade vi pausunderhållning i bussen. vadå, jag bad ju i alla fall om ursäkt!? om man vill vara ifred eller sova ska man väl lagom komma med samma buss som mig och linn... sådeså.

här hemma har jag tyvärr inte varit så aktiv. eller ja, först for jag till jobbet och där nynnade jag på trevliga melodier och skrev hemliga lappar åt caroline. eller inte hemliga direkt. ja och sen for jag till mosters för att hämta flera wallander-filmer och skvallra lite. det var trevligt.
när jag kom hem landade jag med röven på denna stol, och pallrade mig upp först när jag insåg att det var just röven jag borde röra på. så jag dansade 40min zumba, och sen var allt bra för stunden.
så tittade jag på tv; 2½ men, halv åtta hos mej, sveriges fulaste hem. och satt här och försökte komma igång med detta inlägg men stoppades hela tiden av min "lillebror" conny som hade problem.
på tal om lillebror.. idag sa min otroligt smarta syster "mä oon papan pikku poika" och då var ju jag förstås kvick med min tunga och svarade "e do bög kati!?". jag fick en hård spark i sidan och kommer nu antagligen att bli blå som en smurf.
på tal om smurfar (hey, det låter ju som morfar!!) så kommer jag snart att se dem om jag inte går och lägger mig.
adios suckers!

dagens låt: shinedown - simple man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar