19 november 2009

mama he's crazy

ojojoj idag är nog humöret så på topp att jag inte ens vet var jag ska börja!? kanske bäst att ta det från början.
åkte med lassibussen till skolan idag, alla var pigga och glada när vi satt och väntade att klockans visare skulle röra sig framåt. det hade nog inte förvånat nån ifall vi börjat snarka också.
nåja, först hade vi modde och det var sådär halvtråkigt. vi analyserade färdigt novellen "ett bord är ett bord" och sen tjattrade vi om någon jäkla kurva!? och ritade fiskar. hmm?
så hade jag håltimme, då passade jag på att pallra iväg till prisma och citymarket. egentigen skulle jag inte köpa något, eftersom jag försöker vara sparsam nu inför julen... hur tror ni det gick? jo, jag kom hem med en skräckfilm mera, samt ett nytt täckstift. suck.
efter maten hade jag matte, och det må jag då säga att var jobbigt utan emmi! men otroligt nog så förstod jag vad vi sysslade med och klarade alla uppgifter med god marginal?!
med gott självfötroende traskade jag därför iväg till yrkes när vi slutade klockan 1, satte mig nöjd ner i café och skulle räkna matteläxan som är till måndag. (ja, ni läste faktiskt rätt!) tyvärr gick det inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig. så istället for jag och mats till rökrutan för att se om någon ville vara snäll och bjuda oss på rökelse. juuso räddade min dag.

sen traskade jag iväg till neste och hälsade på bejjbee som lekte koovl och sjöng "jag är en tönt som spelar counter strike" med en stor fet prilla under läppen. gulligt? njaa..
så fick jag höra historier om kalle anka & mimmi pigg, näsblod och vad det talas om i verkstaden. mycket intressant, verkligen. och bussresan hem blev en enda röra i form av funderingar om varför man måste leka elaka leken, hur det egentligen borde gå till, vem som är smartare, vem som är mer alkoholist.. blabla, ja ni förstår ungefär. och sen fick jag en helt egen sång också, min favoritdel var nog den när kalle sjöng "..så tror hon att hon förtjänar mig.." och "..men jag gav henne en till chans.." I like you too!
och när jag kom hem bänkade jag mig här i 10 minuter, böt kläder och cyklade sen iväg till stallet. fixade och grejade där, och sen for elli & jag ut på en trevlig tur. jag blev SÅÅÅÅ glad när hon själv ville trava nästan hela tiden, äntligen börjar hon bli frisk! tack och lov.
efter stallet slängde jag bara i mig en halv kopp yoghurt och sen drog jag vidare. till affärsverket och skura hela lokaln, wohoo.. men det gick snabbt, så jag har inga klagomål. dessutom fick jag ju sjunga hur fult jag ville! ingen lyssnar ändå.

när jag kom hem igen hade jag bara tänkt kolla läget på berusad, bilddagboken osv, men det blev lite ändring i planerna. linda meddelade att sonata arctica kommer till seinäjoki i februari.. (nästa mening blev censurerad pga alla mina glädjande kommentarer)
behöver jag nämna att jag har bokat biljetten redan? I'M SO HAPPY!!!
och sen kom mamsen hem från USA, så jag har fått parfym, smink, choklad och massa kläder. TACK!

och nu tror jag att det är dags att sluta skriva om jag ska hinna dansa zumba, duscha och göra mig klar för sängen än ikväll. dessutom står min syster och ser halvt neurotisk ut för att hon inte får komma på msn. stackars henne som inte vet att jag ändå om ca en halvtimme kidnappar tillbaka datorn!
nåja, det var allt för idag, trevlig läsning. och ja, HELG imorgon, wohoo!

you're an idiot :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar