18 november 2009

känsliga läsare varnas

ja eftersom jag inte har nån såndär fin knapp "vill du fortsätta?" så får jag väl varna er i rubriken istället.
nu är det ju då så, att jag hade lovat att jag skulle spara the fun stuff till ikväll. och då hade ju ni säkert tänkt er att jag skulle berätta massa insidejokes på ett roligt sätt, så att även om ni inte skulle förstå innebörden, så skulle ni ändå skratta, bara för att det lät så bra.
men då råkade det ju inträffa en särskild händelse denna afton, efter att jag hade kommit från skolan - städat- ätit jugurt - läst kalle anka - dansat zumba så att svetten rann - hängt upp tvätten - ätit lördagskorvssmörgås, oj förlåt, det var ju mitt i allt detdär nånstans som det hände.
ja kalle och jag lekte elaka leken, det var mycket trevligt eftersom man aldrig kan vara säker på (frågan lyder) sneaky eller ej? och efter att jag hade sagt många elaka saker som egentligen var snälla bara att det var jag som var smartare av oss och det därför spårade ur en aning, så blev jag fundersam för att jag hade glömt att det var en lek. så för att höja mitt humör -vi hade inga vindruvor- så började jag läsa gamla dagböcker på lunarstorm. ajdå, det slutar aldrig bra.
och inte heller denna afton. detta inlägg och det jag nyss skrev på berusad är bra exempel på hur det kan gå när det slår slint i skallen. äpplen är också goda!

jo så för att berätta lite om skoldagen - hade sovmorgon idag, mycket skönt att få sova enda till 9:30, i lugn och ro gå i duschen, göra engelskaläxan och äta chips till frukost, för att sedan få sitta på med linn till jeppis. först for vi till yrkes och äta, det var lunchdate på gång och av någon underlig anledning var det ingen som ville sitta brevid kalle. inte för att han bits eller så, men jag tror det hade nåt att göra med the dark side and the white side. men hey, vad vet jag!?
sen var vi i gymnasiet från kl 11:45, vi hade engelska och det
S-Ö-G. eller inte egentligen, vi fick bara höra karins heta tips om hur man ska se ut när kameran i uppförsbacken i kronoby fotar en i färd med att sjunga julsånger, och sen läste vi om clint eastwood. utan att förstå nåt överhuvudtaget, förstås.
och sen hade jag matte, och det känns nästan som att jag nu blir straffad för att jag inte klarade studenten på första gången. om jag säger att EN uppgift tog en halvtimme att räkna, så överdriver jag faktiskt inte ett endaste dugg. nå, emmi & jag konstaterade att "size doesn't always matter". hur vi kom på det, vill jag inte ens själv minnas.
och efter skolan traskade jag den långa gatan till yrkes igen. och där var det min tur att känna mig som någon som bits. och sen syndade jag igen påväg till neste, ifall ni undrar, så har jag inte slutat röka. i alla fall ser det inte ut så just nu. fan också.

och det var ungefär allt jag hade att berätta denna afton. enjoy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar