30 november 2009

jag är inte trött

även om jag borde, eftersom bussen till helsingfors kommer om exakt 4h. göransexperthjääälp!
och ja, en vacker dag tänker jag sluta syfta på rubrikerna i min första mening. den dagen är inte idag, eftersom det regnar.
i morse när jag steg på bussen vid torget följde jag en konstig syn med blicken; en grå räv som sprang omkring!? linn och jag hade ju förstås några måndagsfunderingar att komma med angående just detta fenomen, och det blev morgonshow. tack och lov att några skrattade i alla fall.
skoldagen började 8:15 med engelska, vi hade förnyat ordförhör. jag vågar inte gissa om det gick bättre eller sämre än förra gången. sen var jag trött och vi hade hörförståelse. tydligen gick det bra.
sen blev det matematikdags, vi började med något nytt igen. och jag hängde inte alls med. tror jag? för jag halvsov mest.
sen var det matrast och håltimme. jag skaffade mig ett nytt minneskort till kameran, eftersom det andra (hoppas jag) snart kommer att ge upp. dessutom fick jag veta varför det inte gick att fotografera i lördast. jag hade låst kortet. tillåt mig skratta åt min egen dumhet. HAHAHAHA.
så traskade jag iväg till yrkes på lunch- och rökelsedate. det var trevligt om man bortser från regnet och det faktum att kalle fortfarande tror att jag var värre än honom i helgen.
tillbaka till gymnasiet för att ha modersmål, jag gjorde färdig min uppsats, och började sen med renskrivningen. inte för att skryta men... fan vad jag är bra! om jag inte kammar hem minst 50 poäng för den pärlan så ska nog någon få stryk. och med någon menar jag inte vemsomhelst!

när vi slutade 14:25 gick linn och jag vårt vanliga varv på halpa halli. nya efterrättsskålar var väl det enda vi hade att diskutera. suck. sen yrkes, hittade herr åkers som joinade oss till neste, där det blev att berätta historier och snarka ikapp. eller ungefär.
bussresan hem blev det en lång diskussion med martina, ganska intressant. sen for jag genast till affärsverket. förutom att jag hade lite extra smarriga uppgifter så gick det snabbt idag. huhh!
for sen och shoppade lite inför morgondagen, samt en julkalender. när jag kom hem blev mamma arg för att jag hade skaffat en... hon hade ju köpt en fazers kalender åt mig! men ursäkta.
ja så slängde jag i mig en pizza och tog sen rallybilen och stack iväg till stallet. det regnade, men elli & jag utmanade ödet ändå, och for på en liten skrittur. hoven var lite bättre idag, men ingen trav på resten av veckan. brutal SUCK.
hemma igen så dansade jag 50 minuter zumba, åå jävlar vad befriande! sen duschen, och så bänkade jag mig här.

nu ska mami och jag plasta mina böcker, som tyvärr redan ser ut som någon släpat dem efter en bil i 80 km/h. ojdå.
och sen ska jag fortsätta höra på def leppard och cinderella och annat som förstör min musiksmak. sen har jag ännu inte bestämt mig om jag ska powernappa före klockan 2 eller inte!? men hursomhelst..
go'natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar