14 november 2009

I've got a feeling

that tonight's gonna be a good night!

japp, nu har ja återigen lämnat mitt bloggskrivande till sista minuten, så idag ska jag verkligen, nej seriöst, verkligen anstränga mig och vara så kortfattad som möjligt.

igår efter min deprimerande idolkväll när jag äntligen hade blivit på lite bättre humör i och med att jag hade tryckt i mig vindruvor (som tydligen är humörfrämjande) och satt igång grease, ja DÅ tycker kalle att det är dags för mig att pallra röven till årvas.
egentligen skulle jag haft lust att stanna hemma bara för att jävlas lika mycket tillbaka, men nä, jag lekte snäll och gullig och stack iväg.
så tittade vi på def leppard-filmen + nån sövande dokumentär, innan vi gick och la oss. eller vi kanske är att överdriva, eftersom det var en som låg och snarkade i två timmar, medans jag stirrade upp i taket och fnissade febrilt att det finns så många olika snarksätt. när det äntligen blev tyst och jag trodde jag skulle få sova i lugn och ro, ja då användes istället mitt huvud som kudde. like you too!

imorse härjade vi för allt vi var värda, och mera än så behöver jag inte berätta för om jag går in på detaljerna finns det risk att jag börjar skratta så mycket att jag får ont i magen. så nej, inte idag.
den välkända frukosten vid kalles;mikromat, var idag lasagne. efter att vi tryck i oss det så tyckte jag det var på god tid för mig att sticka hem. klockan var då redan efter ½3, och jag började ha lite smått panik om jag alls skulle hinna med något över huvudtaget.
så jag stack iväg till s-market och alko, sen hemma böt jag bara snabbt kläder, cyklade iväg till stallet, var ute på en kall, mörk, men trevlig skrittur med elli, och cyklade sen lika snabbt hem igen.
här blev det att duscha och ställa mig och sitta här och snooka alltför länge, tills jag märkte att shit vad klockan går!
och ungefär när jag är klar med detta inlägg och har kopplat i playstation färdigt inför kvällens karaoke, så kommer det att ringa på dörren, och mina psycho bitches anländer.

mer kan jag inte säga än att dethär kommer nog bli en mycket trevlig kväll, har jag på känn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar